Karabük'ten kısa kısa

Karabük'te polen alerjisine karşı uyarıda bulunuldu.

Karabük'ten kısa kısa
Karabük'ten kısa kısa
GİRİŞ 30.03.2015 13:35 GÜNCELLEME 30.03.2015 13:35

Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, polenlerin çamaşırlara kolay bir şekilde yapıştığı ve çamaşırların dışarıda kurutulmasından kaçınılması gerektiği belirtildi.

Saçlara yapışan polenlerin temizlenmesi için yatmadan önce saçların yıkanması gerektiği kaydedilen açıklamada, "Günlük kıyafetlerinizi yatak odanızda çıkartmayın. Evinizi ve kapalı yaşam alanlarınızı polenlerin çok olduğu sabah saatlerinde havalandırmayın. Gözlük kullanıyorsanız gözlüğünüzü düzenli olarak yıkayın. Gözlüğünüze yapışan polenler rahatsızlanmanıza neden olur" ifadesi kullanıldı.

51. Kütüphaneler Haftası

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uzun, mesajında, bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda, bir milletin hafızasını oluşturan kütüphaneler, geçmişi geleceğe taşıyan en önemli yapılar olduğunu bildirdi.

Bilgi birikiminin gelecek kuşaklara aktarmak için kütüphaneleri değeri bilinmesi gerektiğini vurgulayan Uzun, " Kütüphanelerdeki kaynaklar en modern imkanlarla ve en iyi şekilde okuyucuların istifadesine sunulmalıdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesine, halkımızın bilgi ve birikimlerinin artmasına ve vatandaşlık bilincinin güçlenmesine yaptığı katkılarla kütüphanelerimiz önemli görevler icra etmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız