Yalova'dan kısa kısa

Altınova Belediyesi tarafında "Bir Destandır Çanakkale" konferansı düzenlendi.

Yalova'dan kısa kısa
Yalova'dan kısa kısa
GİRİŞ 30.03.2015 15:51 GÜNCELLEME 30.03.2015 15:51

Altınova Belediyesi Düğün salonunda yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı programa Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, İlçe Müftüsü Erturan Mehmet Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve vatandaşlar katıldı.

Vakkasoğlu, konferansta Çanakkale Zaferi'ni küçümsemenin bir gaflet değil bir ihanet olduğunu söyledi.

Çanakkale Savaşı'nın sadece Türkiye'nin değil birçok dünya ülkesinin tarihini değiştirdiğini belirten Vakkasoğlu, birçok ülkenin bağımsızlık mücadelesi ruhunu Çanakkale Zaferi'nden aldığını ifade etti.

Vakkasoğlu, daha sonra Çanakkale Savaşı'nın nasıl kazanıldığını anlattı.

Türkiye MMA İller Arası Şampiyonası

Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı, Türkiye MMA (Karma Dövüş Sanatları) İller Arası Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye 3.'sü oldu.

Çiftlikköy Boks Takımı Antrenörü Ömer Faruk Ayverdi, gazetecilere yaptığı açıklamada Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapılan turnuvadan 2 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ile ve Türkiye Gruplararası Şampiyonası'ndan Türkiye 3.'sü olarak ayrıldıklarını söyledi.

Turnuvada alınan bu başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Ayverdi, "Bu başarıda emeği olan herkese, desteklerini esirgemeyen Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve sporcularıma teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı