İnebolu'da Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı

İnebolu ilçesinde Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

İnebolu'da Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı
İnebolu'da Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı
GİRİŞ 30.03.2015 16:58 GÜNCELLEME 30.03.2015 16:58

Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, güvenliğin olmadığı toplumlarda, sağlıklı bir eğitimden, sağlıklı bir iktisadi yaşamdan bahsetmenin mümkün olmadığını söyledi.

İlçede güvenliğin temini noktasında polis, jandarma ve sahil güvenlik birimleriyle çalışmalar sergilediklerini ifade eden Görgülüarslan, şunları söyledi:

"Burada esas amacımız, ilçemiz sakinlerinin, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde günlerini temin edebilmesi, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın ilçemizde hüküm sürebilmesidir. Tabi bu noktada hayatın çok hızlı aktığı günlük gündelik ilişkilerin çok çeşitlendiği bir çağda yaşıyoruz. Yıllar itibariyle de değişen şartlara göre de bu tedbirler çok farklılaşmakta. Bizim yüz yıl önceki güvenlik konseptimizle şimdiki tedbirlerimiz arasında çok büyük farklılıklar var."

Görgülüarslan, vatandaşlardan güvenlik birimlerine yardımcı olmalarını ve karşılaştıkları şüpheli durumları bildirmelerini istedi.

Toplantıya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Erk, Belediye Başkanı Engin Uzuner, Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama