Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kimdir İnstagram

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. İnstagramda beğeni rekoru kırıyor

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kimdir İnstagram
Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kimdir İnstagram
GİRİŞ 31.03.2015 09:22 GÜNCELLEME 31.03.2015 09:22

Defne Samyeli'nin, bakışları ve yüzündeki mimiksiz ifadeleri yüzünden eleştirilen kızı, paylaştığı fotoğraflar ile beğeni rekoru kırıyor. Peki Defne Samyeli ve kızı Deren Talu kimdir? İşte merak edilen detaylar..

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu birlikte çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Haber ortamından sıkıldığını söyleyen Defne Samyeli, yakında albüm çıkaracak. Defne Samyeli şu sıralar albüm çalışmalarıyla birlikte bütün enerjisini kızı Deren Talu'nun mankenlik serüveninde başarılı olması için harcıyor. Peki meraklı bakışları üzerine toplayan Deren Talu kimdir?
 
GÜZELLİĞİ İLE GÖZ DOLDURUYOR
 
Deren, tıpkı annesi gibi genç yaşında mankenlik yapmaya başladı. İlk zamanlarda özellikle bakışları ve yüzündeki mimiksiz ifadeler eleştiri konusu olan Talu, zamanla kendisini geliştirdi.
 
BAKIŞ VE MİMİKLERİ OLAY OLMUŞTU
 
Göz dolduran güzelliğiyle bilinen Talu boyu ve fiziğiyle olduğu gibi bakışlarıyla, mimikleriyle de ilgi çekmeye başladı. Deren Talu mankenlik hayatında gösterdiği başarıyla her anlamda eski manken olan annesi Defne Samyeli'yi geride bıraktı.

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu 1997 senesinde ülkemizin en güzel şehri olan İstanbul ilinde hayata merhaba dedi. Kendisini ilk defa model olarak yer aldığı Atıl Kutuloğlu defilesinde görmüştük. Bu defile sonrasında herkesin ilgisini çeken güzel model bir süre ortadan kayboldu ve oyunculuk eğitimi almak için yurt dışına çıktı. Kendisinin şu anda özellikle dizi yapımcılarının en çok çalışmayı istediği isimler arasında yer aldığı biliniyor. 
 
1.78 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan Deren Talu, sosyal paylaşım hesaplarından paylaşmış olduğu resimler ile büyük bir hayran kitlesi yakalamış durumda. Yakın zaman içerisinde kendisinin popüler çok sayıda projede yer alması bekleniyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor