İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Kokain, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirilen operasyonda, 3 zanlı gözaltına alındı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu
İzmir'de uyuşturucu operasyonu
GİRİŞ 30.03.2015 19:55 GÜNCELLEME 30.03.2015 19:55

Urla ilçesinde, zodyak botla getirilen uyuşturucu maddelerle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda, Urla ilçesine deniz yoluyla getirilecek yüklü miktarda uyuşturucu maddenin kıyıda bekleyen araçlara yükleneceği öğrenildi.

Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ile koordineli yürütülen çalışmalar sonucunda Zeytineli Mahallesi Yalı mevkisi kumsalında, Yunanistan istikametinden gelen bir zodyak bottan kıyıya valizlerin atıldığı görüldü.

Valizlerin kıyıda bekleyen bir kamyonete yüklendiği, bu sırada bir otomobilde gözcülük yapan kişilerin olduğu anlaşıldı. Daha sonra Urla istikametine giden araçlar, Uzunkuyu Zeytineli yol ayrımında durduruldu. Kamyonetin kasasındaki valizlerde 12 valizde 450 bin uyuşturucu hap, 31 kilo 800 gram kubar esrar, 156 kilog 500 gram esrar ve 3 kilo 500 gram kokain ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak suçundan sabıkalı olduğu, şüpheli D.P'nin B.P. adına düzenlenmiş sahte kimlik bulundurduğu, uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak suçundan arandığı tespit edildi.

Zodyak bottakilerin yakalanması için ise çalışmalara devam edildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı