Paralelden gençlere ‘üç nokta namazı‘ kıskacı

Polis koleji öğrencileri dindar geçinen paralel yapının kirli oyununu deşifre etti.

Paralelden gençlere ‘üç nokta namazı‘ kıskacı
Paralelden gençlere ‘üç nokta namazı‘ kıskacı
GİRİŞ 31.03.2015 06:58 GÜNCELLEME 31.03.2015 08:10
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Örgüt kontrolündeki öğrencilere son 5 yıldır polis okullarında ‘Amerikan ajanı var’ diye mescitte namaz kılmayı yasaklamış. Yerine “Üç nokta namazı” kılmaları talimatı vermiş.

17 ve 25 Aralık'ta hükümete darbe planlayan paralel yapının Türkiye üzerinde oynadığı tüm oyunlar bir bir deşifre oluyor. Özellikle emniyet teşkilatının her noktasına sızan paralel yapının, polis kolejlerinden itibaren gençleri nasıl bir kıskacın ve kirli oyunun içerisine çekmek istediği artık ortaya çıktı. Paralel yapı soruşturmasını yürüten polis birimlerine tanık olarak ifade veren genç polis adayları paralel yapının polis kolejlerinde neler yaptığını bir bir anlattı. 17 ve 25 Aralık operasyonları öncesinde polis kolejlerini kendi kontrolünde tutan paralel örgüt son 5 yıldır kendilerine bağlı öğrencilerin mescitlerde namaz kılmasını yasaklamış.

DEŞİFRE OLDUN BİZDEN DEĞİLSİN!

Mescite inerek namaz kılmak isteyen öğrencilere "Mescit'te Amerikan ajanları var" diyerek yasak konulmuş. Gözlerle "Üç nokta namazı" kılmaları talimatını vermiş. Mescit'te namaz kılan öğrenciler ise "Siz artık deşifre oldunuz. Bizden değilsiniz" diyerek dışlanmış. Paralel yapının buradaki asıl hedefi kendisine bağlı polis adaylarını saklamaktı.

MUMSEMA (ÜÇ NOKTA) NAMAZI NEDİR?

Hastalık halinde ayakta namaz kılamayan bir kişinin oturarak gözleriyle kıldığı namaz anlamına gelir. Rükû veya secde etmeye gücü yetmeyen kimse ima ile namazı kılabiliyor. Namazda rükû ve secde yerine başla işaret ediliyor. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 59
  • keremcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Cemaat 90 Öncesinde Çarşaftan Taviz Vermiyordu Şimdi Furuat (Teferruat) Diyor. Önce Asya Finanstı Sonra Banka Oldular. Faiz’i Miyonlarca İnsanını Gözünün İçine Baka Baka Kur’an In Yasak Ettiğini Helal Ettiler. Örtünün Ayetini Teferruat Yaptılar. Bu Şeytanın Taktiğidir.
    Cevapla
  • keremcan 9 yıl önce Şikayet Et
    dinler arası diyalog öylemi? Bunlar sahte nurcu sahte. biz said nursi nin yolundan gidiyoruz derler.said nursiye en çok işkence edip yıllarca zindanlarda çürüten tecrid ve ev hapislerinde tutan kimseyle görüşülmesine izin vermeyen risaleyi nurun yıllarca yazılmasına izin vermeyen camileri ahıra çeviren binlerce islam alimini istiklal mahkemelerinde yargılayıp onları dar ağacında sallandıran CHP ZİHNİYETİNİN EN BÜYÜK HAMİSİ KESİLDİLER.Hala bunu bile bile kafasını kuma gömen müslümanlara yazıklar olsun.UYAN MÜSLÜMAN UYAN!AKLINI KİRAYA VERME.
    Cevapla
  • keremcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ZAMAN'e HIRSIZLARI ..... BİZ HİZMETİ KURANİYE YOLUNDAYIZ diyerek bu milletin saf insanlarını yıllarca kandırıp haftalık sohbetlere çagırdılar. Zaman gazetesini 1986'da ve sananyolu tv'yi 1993 de bu milletin sadaka ve zekatları ile kurdular. Bu zekat ve sadakalarla kurulan gazete ve tvlerde dergilerle israil ve çıkarlarına hizmet ediliyor. İSRAİL VE PAPALIK HAKKINDA EN UFAK BİR ELEŞTİRİ BULAMAZSIN ÇÜNKÜ BUNLARIN AĞA BABASI ... SIKI İSE İSRAİL HAKKIINDA TERÖR DEVLETİ DESİNLER.Şu an 60 milyar dolarlık bir servete sahipler. HİZMETİ KURANİYE ÖYLE Mİ.......... UYAN MÜSLÜMAN ARTIK SORGULAMA ZAMANI GELDİ
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaçıncı dereceden mason onu merak ediyorum ben.Çünkü yaptıklarının başka izahı olamaz.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin, orucuda 5 zeytin orucu tutsunlar
    Cevapla
  • keremcan 9 yıl önce Şikayet Et
    cemaat mensupları akıllarını kiraya vermiş insanlardır.Yarın bunların eşleri cemaate karşı gelse eşlerini bile boşarlar.Ve derler ki:ben eşimi ALLAH için boşadım.Yani anlayacağınız tam anlamıyla beyinleri yıkanmış.
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    Keremcan kardeşim ne güzel söylemişsin.Az bile söylemişsin yazamadıklarını da gönülden destekliyorum.Allah bunlara izan versin
    Cevapla
  • isa 9 yıl önce Şikayet Et
    tasvip edilmez ama eşini parti içi ilişkilerden dolayı boşamaktan iyidir.youtube a bak anlarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...