Bilecik'te "6. Tarım ve İnsan" fotoğraf sergisi'

Bilecik'te "6.Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Bilecik'te "6. Tarım ve İnsan" fotoğraf sergisi'
Bilecik'te "6. Tarım ve İnsan" fotoğraf sergisi'
GİRİŞ 31.03.2015 11:13 GÜNCELLEME 31.03.2015 11:13

Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılışına, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, daire müdürleri ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

Yıldız, açılışta yaptığı konuşmada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın geleneksel hale getirdiği "6. Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye uygun görülen fotoğrafların sergilendiğini kaydetti.

Yarışmanın ana temasını "Aile çiftçiliği" olarak belirlendiğini dile getiren Yıldız, "Yarışmaya 569 katılımcı 2 bin 552 eserle katıldı. Bakanlığımız tarafından sergilenmeye değer eserlerimizi bu şekilde sunuyoruz. Ülkemizin değişik yörelerinde çekilen fotoğraf kareleri tarımla uğraşan insanımızın hayatından kesitler sunmaktadır. Amacı, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek" dedi.

Vali Nayir ve beraberindekiler sergiyi gezerek, Yıldız'dan bilgi aldı. 60 eserin yer aldığı sergi, 3 Nisan'a kadar açık kalacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi