Gölpark'ın Bilecik Belediyesine devredilmesi

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, İl Özel İdaresi tarafından belediyeye devredilen Pelitözü Gölpark'ta incelemede bulundu

Gölpark'ın Bilecik Belediyesine devredilmesi
Gölpark'ın Bilecik Belediyesine devredilmesi
GİRİŞ 01.04.2015 08:25 GÜNCELLEME 01.04.2015 08:25

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Özel İdaresi tarafından belediyeye devredilen Pelitözü Gölpark'ta incelemede bulundu.

Yağcı, yaptığı açıklamada, piknik mesire alanı ve park alanı olarak ilk hazırladıkları projelerden bir bölümünü İl Özel İdaresi birlikteliğinde gerçekleştirdiklerini belirterek, Gölpark'ta halkın rahat ve yeterli oranda pikniğini yapabilmeleri için yeni piknik alanları oluşturacaklarını söyledi.

Gölpark'ta gerçekleştirecekleri çalışmalar ile çocukların da yüzünü güldüreceklerini belirten Yağcı, şunları kaydetti:

"Unutulmaya yüz tutmuş saklambaç, ip atlama, yakar top, sek sek gibi daha birçok sokak oyunun oynanabileceği alanlar ve evcil hayvanların da içinde olduğu mekanlar oluşturacağız. Çimlendirme ve yeşillendirme ile peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Yapılan tüm çalışmalar bir bütün oluşturacak ve yeni bir cazibe merkezi haline gelmesi için gerekli projeleri uygulayacağız. Bölgemiz doğa ile iç içe ve bunun muhafazası için çalışıyoruz. Yapacağımız tüm yenilik ve çalışmalar doğa dostu ürünlerle olacak. Burada çadır konsepti konaklama turizmi noktasında bir projemiz var. Gerçekleştirebilirsek 40 çadırdan, 400 çadıra kadar olabilecek bir otağ kültürünün oluştuğu bir konaklama çalışmamız olacak. Bu alanları aileleriyle yürüyüş yapabilecekleri, koşabilecekleri, düşmeden, yaralanmadan gezebilecekleri mekanlar haline getireceğiz. İnsanlarımız, ayakkabılarını çıkararak yürüyecekleri ortamları bulacaklar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri