Teröristler, polislerin fotoğrafını yayınlamışlar

Öldürülen teröristlerin, savcının odasındaki tahkikat dosyasından çıkarttığı belgelerin fotoğrafını çekerek Twitter’a koyduğu öğrenildi.

Teröristler, polislerin fotoğrafını yayınlamışlar
Teröristler, polislerin fotoğrafını yayınlamışlar
GİRİŞ 01.04.2015 09:36 GÜNCELLEME 01.04.2015 09:59
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Twitter'da bir hesapta, yayınlanan belgelerde Berkin Elvan’ın öldüğü gün Petek Market önünde görevli polislerin fotoğrafları vardı.

Elvan ailesinin avukatı Ebru Timtik, 'Müzakereci heyetten öğrendim. Onların anlatımına kıyasla eylemciler, Berkin Elvan’ın tahkikat dosyasını açarak incelemişler. Burada bilhassa fotoğraflar dikkatlerini çekmiş. Berkin’in hayatını kaybettiği gün hadise yerinde görevli emniyet personelinin fotoğrafları bunlar. Ancak fotoğraflarda kimlikleri yazmıyormuş, yalnızca sicil numaraları bulunuyormuş. Müzakereci heyet ile bunu konuşuyorlar ve bu polislerin kimliklerin açıklanmasını istek ediyorlar. Bu Twitter hesabı bir süre sonra erişime kapatıldı' dedi.

YORUMLAR 25
  • Bence paralelin işi 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel deşifre oldu
    Cevapla
  • boşver 9 yıl önce Şikayet Et
    adliye dhkpc nin vatanı olmuş.Evraklar elinizin altında.Polis suçlu olacakta siz bırakacaksınız.Peh peh..
    Cevapla
  • burhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Alevi Sünni kavgası alevlendrilmeye çalışılıyor Dhkp-c istihbaratın kontrolünde olduğu görülüyor niye bu teröristler olay öncesi tespit edilemedi nasıl adliyeye bu kadar kolay girdiler
    Cevapla
  • haso 9 yıl önce Şikayet Et
    tüm yargı personellerine çipli kimlik kartı verilmelidir
    Cevapla
  • mfg 9 yıl önce Şikayet Et
    o polislern devlet tarafndan korumaya alınması lazım. bu olayları siyasi rant için kullanan chp başta olmak üzere diğerlerinn vebali boynuna bu dünyadaki tek dertleri nasıl bir oy daha fazla alırız olmuş bakalım ahirette bu dökülen kanların giden canların yanan ailelerin hesabını nasıl vercekler . Allah kahretsin hepinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü