Teröristin babası ''Oğlum iyi ki yakalandı'' demiş

Odasında rehin aldıkları savcıyı şehit eden teröristin babası geçtiğimiz yıl bir röportajda oğlunun yakalandığına sevindiğini söylemiş.

GİRİŞ 01.04.2015 10:02 GÜNCELLEME 01.04.2015 12:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle sonuçlanan rehin alma olayına karışan teröristlerden Şafak Yayla'nın Giresun'da yaşayan ailesi geçtiğimiz yıl Haziran ayında verdiği bir röportajda oğullarının durumunu anlatarak yakalandığına sevindiklerini söylemiş.

Zonguldak’ta maden ocaklarından emekli olduktan sonra memleketi Giresun’a dönen Ş.Y.'nin iki çocuğu da canlı bomba olarak uzun süre aranmış.

Haziran ayında verdiği röportajında, çocuklarının “Baba biz Halk Cephesi’ndeyiz yanlış bir şey yapmıyoruz, bizim çalışmalarımız yasal.” dediklerini hatırlatan Ş.Yayla,

Ben onlara inanmıştım ama çocuklarım son iki yıl irtibatı kesti. Sonra medyada canlı bomba Şafak Yayla, bir zaman sonra baktım canlı bomba Bulut Yayla. Şafak Yayla yakalandı ve ben yakalandığına sevindim. Kimseye zarar vermeyeceğine inanıyorum ama verecekse yakalanması benim için daha hayırlı.” diye konuşmuş..

Röportajın devamında oğlunun Yunanistan’da eğitim aldığını bilmediğini ifade eden baba Yayla, sözlerini şöyle sürdürmüş;

“Bulut’un yakalandığını ve Türkiye’ye getirildiğini haber verdiler. Eşimle birlikte oğlumun yanına gittik.  Oğlumu 6 sivil polis, Yunanistan’dan kafasına çuval geçirerek getirdiler. Benim çocuğum canlı bomba olsa bir baba olarak mümkün değil sahip çıkmam.” Anne A.Y. ise iki yıl aradan sonra oğlunu gördüğünü belirterek şunları söyledi:

Oğlun canlı bomba, ülkeyi kana bulayacak diye lanse edildi her seferinde. Emniyetten geldiler, oğlunuz yakalandı diye haber verdiler. Sevindik oğlumuz yakalandı diye.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • haso 9 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainlerinin cenaze namazları kılınmaz
    Cevapla
  • ali ünlüer 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık gencecik insanlar zehirleniyor ve canavar haline getiriliyor.şimdi bunun ailesine ve çevresine faydalı olup neşelendirmesi gerekirdi. insanlar nasıl bu hale getiriliyor onu da anlamış değilim
    Cevapla
  • FAHRİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Baba doğru söylemiş.Ya perde arkasındaki parti ve sosyal medya böyle mi düşünüyor? Hiç sanmam.
    Cevapla
  • ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    yalan yalan yalan hepinizin iç yüzünüzü artık öğrendik...
    Cevapla
  • LAZOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    memleketi önemli değil, anne baba hiçbir kimsenin bunların leşini sahiplenmemeli.Hatta devlet böyle leşleri kimseye vermeden bir çukura atmalı... hak ettikleri budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu