Feyzioğlu: Savcının eşiyle koridorda dua ettik

Çağlayan Adliyesi'nde rehine operasyonuna katılan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ''savcının hâkim eşiyle el ele dua ettik.” dedi.

 Feyzioğlu: Savcının eşiyle koridorda dua ettik
Feyzioğlu: Savcının eşiyle koridorda dua ettik
GİRİŞ 01.04.2015 10:42 GÜNCELLEME 01.04.2015 10:47
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, operasyon sırasında 6. kattaydı: “Savcının birkaç oda ötesinde Berkin’in babası, eylemcilere telefonda ‘Bana bir acı da siz yaşatmayın’ diyordu. 50 metre ötede oturan savcının hâkim eşiyle el ele dua ettik.”

Operasyon sırasında Çağlayan Adliyesi’nde 6. Katta bulunan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, izlenimlerini Cumhuriyet’e anlattı:

“Olayı duyar duymaz hemen adliyeye gittim. Katı tamamen güvenlik kordonuna almışlardı. Savcının odasının birkaç oda ötesinde Berkin Elvan’ın babası, teröristlerle telefonda konuşuyordu.

“Benden daha büyük bir acı yaşayan var mı” diye soruyordu. “Bu eylemi doğru görmüyorum. Bana bir acı da siz yaşatmayın” diyordu.

Bir hayli uzun konuştu. Çıktığında üzgündü, sarsılmıştı. O sırada rehin olan savcının eşi, odasına 50 metre ötede bir sandalyede oturuyordu. Kendisi de bir hâkimdi. Orada saatlerce sonucu bekledi. Umutluydu. Onunla el ele dua ettik birlikte...

Savcı Siirtliymiş. Sosyal demokrat bir aile... Siirt’te SHP’nin ilçe başkanının akrabası... Üstelik Berkin Elvan dosyasının savcıları içinde gördüğü en iyisi olduğunu söyledi avukat arkadaşlar...

YORUMLAR 42
  • mnk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dine mensup yada bir dini varmı
    Cevapla
  • Kasım 9 yıl önce Şikayet Et
    ben senin dedenide tanırım, turhan feyzioğluydu...dua biliyormusun yoksa KK. gibi 4 duamı biliyorsun. (3 kulhu bir elham)
    Cevapla
  • abdurrahman Serdar . 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar geçmişi hep deşelediği için ortada cenaze de olsa farketmez. Metin Feyzioğlu Münevver Karabulut davasında, Cem Garipoğlu ailesinden 15 MİLYAR Lira almış diyorlar. (daha fazla da almış olabilir.Vergisini ödedi ise,güle güle kullansın). Bir solcu veya Aydın haysiyeti ile şerefi ve kutsalı varsa, ona da yemin ederek, aldığı bu parayı Maliyeye Gelir olarak beyan etti Mİ ? Maliye de bunu sordu mu ? Şahitler ne diyor ?
    Cevapla
  • hayrettin yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes insan onuru zedelenmeden, eşit şartlarda ( hakim, savcı personel)herkes aranabilmeli, çivte standart olursa yanlış olur.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Fetvayı da aldığına göre Metin Feyzioğlu git AVRUPA,YA veya PENSİLVANYA,YA ELİM SENDE CÜPPEM NERDE oynarsın artık. Bazı insanlar alçak gönüllüdür, Bazıları da alçak olmaya gönüllüdür, Necip Fazıl Kısakürek !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak