Düzce'deki heyelan

Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ökkeş Ceylan, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun iki ayrı bölümünde meydana gelen heyelanlara, yağışların durmasının ardından müdahale edileceğini söyledi.

Düzce'deki heyelan
Düzce'deki heyelan
GİRİŞ 01.04.2015 12:07 GÜNCELLEME 01.04.2015 12:07

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu bölgelerde yaşanan heyelanlarla ilgili proje çalışması yapıldığını belirtti.

Düzce-Akçakoca yolunun Tepeköy mevkisinde meydana gelen heyelana, yağışlar nedeniyle müdahale edilemediğini vurgulayan Ceylan, şunları söyledi:

"Heyelan bölgesinde sondaj çalışması olacak. Bu da belli bir süreç alacaktır. Düzce-Akçakoca ve Akçakoca-Alaplı yollarında meydana gelen heyelanlar ile ilgili çalışmalarımıza yağışların durmasının ardından başlayacağız. Yağışlar nedeniyle bölgelere müdahale ettiğimizde daha büyük bir heyelan olabilme ihtimali var. İlgili arkadaşlarımız bölgelerde çalışmalarını yürütüyor."

D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun Akçakoca istikametindeki Tepeköy mevkisinde, yaklaşık 45 gün önce istinat duvarıyla yola düşen toprak, kaya ve ağaçlar, 500 metrelik bölümde ulaşımın aksamasına neden oluyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?