Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Çetin, öğrencilerle buluştu

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Çetin, öğrencilerle buluştu
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Çetin, öğrencilerle buluştu
GİRİŞ 01.04.2015 12:16 GÜNCELLEME 01.04.2015 12:16

Çetin, okulun yemekhanesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, öğrencilerle bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Bu yıl Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Kırıkkale Fen Lisesinin elde ettiği başarının Kırıkkale adına sevindirici olduğunu dile getiren Çetin, şöyle konuştu.

"İlk 10 bini baz aldığımızda 64 derecenin yer alması Kırıkkale ölçeğinde sevinilecek bir husustur. Bu sonucun alınmasında emeği geçen okul idaresi, öğretmenler, veliler ve bu dereceyi almayı sağlayan özellikle de öğrencilerimize teşekkür ediyor, onları başarılarından dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonraki sınavlarda çok daha başarılı olacaklarını ümit ettiğimi ifade etmek istiyorum. YGS sınavında beklediği ya da hedeflediği dereceye ulaşamamış öğrencilerimiz olabilir. Onlar için fırsat henüz geçmiş değildir. Lisans Yerleştirme Sınavı'nda derecelerinin çok daha yüksek olacağını ümit ediyorum."

Daha sonra YGS'de Kırıkkale birincisi olan İsmail Hakkı Ünal'ı başarısından dolayı tebrik eden Çetin, öğrencilerle sohbet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi