AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay:

"AK Parti belediyeleri faaliyetlerinde, planlı, imarlı ve güçlü altyapıya sahip kentlerin inşasına önem vermektedir"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay:
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay:
GİRİŞ 01.04.2015 13:22 GÜNCELLEME 01.04.2015 13:22

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti belediyelerinin faaliyetlerinde, planlı, imarlı ve güçlü altyapıya sahip kentlerin inşasına önem verdiğini söyledi.

Akçay, Tekirdağ'daki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, seçim beyannamesinde yer alan vaatlerinin hiçbirini yerine getiremediğini öne sürdü.

Belediyenin projelerini eleştiren Akçay, şöyle konuştu:

"'Su zengini büyük Tekirdağ'da projede vadedilenler bir yana, çeşmelerimizden mikrop akıyor. Hazır su depolarını klorlamaktan aciz bir yönetim anlayışıyla karşılaştık. Çok sayıda insanımızın zehirlenmesine kadar giden bir süreci hep birlikte yaşadık. Belediyenin koordinasyonsuz ve plansız çalışmalardan dolayı birçok vatandaş mağdur oldu. Sokaklar çamur deryasına döndü."

Akçay, AK Parti'nin temellerinde ve hareketlerinin merkezinde yerel yönetimin başarısının yattığını vurguladı.

Demokrasi ve kalkınmanın yerelden başladığını ifade eden Akçay, şunları kaydetti:

"AK Parti bununla ilgili reformlarını sürdüren bir partidir. İktidar olduğumuzdan bu yana yerele yetkinin devri ve öz gelirlerinin artması için reformlar yapan partiyiz. AK Parti belediyeleri faaliyetlerinde, imarlı ve güçlü altyapıya sahip kentlerin inşasına önem vermektedir. Yerel yönetim AK Parti'nin mesleğidir."

Toplantı sonunda, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bir yaşında" sloganıyla bilboardlarda yer alan, balonlu afişlere atfen balon patlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi