THY uçağına bomba ihbarı!

Türkiye Hava Yolları'nın İstanbul Lizbon seferini yapan yolcu uçağı bomba ihbarı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

THY uçağına bomba ihbarı!
THY uçağına bomba ihbarı!
GİRİŞ 01.04.2015 13:59 GÜNCELLEME 01.04.2015 17:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Türk Hava Yolları (THY) Lizbon uçağının kabin memurları, uçakta sahipsiz bir eşya bulunca, durumu kaptan pilota bildirdi. 

Sivil havacılık prosedürleri doğrultusunda kuleyle irtibata geçen pilot, Atatürk Havalimanı'na iniş için izin istedi. İznin verilmesinin ardından, uçak saat 14.15'te Atatürk Havalimanı'na indi. 

Açığa çekilen uçağın yolcuları terminale alınarak, uçakta inceleme başlatıldı. 

BOMBAYA RASTLANMADI

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'na inişin ardından güvenli bölgeye alınan uçakta, yolcuların tahliyesi sonrası uzman ekip tarafından yaklaşık 1 saat süren inceleme yapıldı.

Yapılan incelemelerde, uçuş esnasında fark edilen sahipsiz eşyanın "hoparlör" olduğu anlaşıldı. Uçağın tüm bölümlerinde yapılan detaylı kontroller sonucu da herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Lizbon uçağında, kabin memurları sahipsiz bir eşya bulmuş, sivil havacılık kuralları gereği uçak havalimanına geri dönmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • German Wings 9 yıl önce Şikayet Et
    Alman istihbaratı işbaşındalufthansa nın pazar payı düşmesin diye hep bunlar.
    Cevapla
  • Artvinli Hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    THY'yi itibarsızlaştırma çabaları sonuç vermeyecek boşuna uğraşmayın satılık hainler. Gelecekte en yüksek ses İslam'ın sedası olacaktır...
    Cevapla
  • kudurdular 9 yıl önce Şikayet Et
    kudurdular iyice. Her Seçim öncesi aynı şeyleri yapmaktan yorulmayan zihniyet yinede başarıya ulaşamayacağının farkında değilmi???
    Cevapla
  • İrfan 9 yıl önce Şikayet Et
    Germanwings uçağı düştükten sonra THY uçaklarına bomba ihbarı yapılmaya başlanması çok ilginç
    Cevapla
  • Prof 9 yıl önce Şikayet Et
    Kasıtlı olarak yapılan bu ihbarların arkasında Almanya çıkarsa şaşırmam. Lutfansa kaybolan itibarının sonucunda THY nin yerini almasından çok korkuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!