51. Kütüphaneler Haftası

Kırıkkale'de 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

51. Kütüphaneler Haftası
51. Kütüphaneler Haftası
GİRİŞ 01.04.2015 14:17 GÜNCELLEME 01.04.2015 14:17

Vali Ali Kolat, İl Halk Kütüphanesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlen kitap okuma etkinliğine katılarak öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Kolat, burada yaptığı açıklamada, hafta dolayasıyla güzel bir etkinliği daha gerçekleştirdiklerini belirterek, öğrenci, öğretmen, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte 30 dakika kitap okuduklarını söyledi.

Amaçlarının kitaba dikkati çekmek, kitap okumanın önemini vurgulamak ve bu algıyı herkese yaygınlaştırmak istediklerini ifade eden Kolat, "Bu vesileyle bu etkinliğe katılan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz bundan sonra kitap okumayı daha fazla alışkanlık haline getirecekler ve kitap okumanın iyi bir dost kazanmak olduğunu görecekler. Bütün amacımız herkes kitapla dost olsun. Kitaplar bizim kültürümüzdür, geleceğimiz, mirasımız ve geçmişimizdir" diye konuştu.

51. Kütüphaneler Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda devam etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar