Teröristin annesi: Oğlumu öldürdüler!

Adliyede ölü ele geçirilen terörist Mehmet Şafak Yayla'nın annesi Aysel Yayla, "Çok üzgünüm. Katilleri sakladılar. Oğlumu öldürdüler" dedi

GİRİŞ 01.04.2015 15:14 GÜNCELLEME 01.04.2015 17:52
Bu Habere 176 Yorum Yapılmış

Çağlayan Adliyesi'ne yapılan polis operasyonunda ölü olarak ele geçirilen terörist Mehmet Şafak Yayla ile Bahtiyar Doğruyol'un Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri sürüyor.

Avukatlarla birlikte Adli Tıp Kurumu’na gelen Aysel Yayla, sesi kısık olduğu için gazetecilerin sorularını güçlükle yanıtladı. Aysel Yayla, “Çok üzgünüm. Dünyamız yıkıldı, bitti işte. O 3 can boşu boşuna gittiKatilleri sakladılar. Oğlumu öldürdüler" dedi.

Öldürülen teröristlerden Şafak Yayla’nın ailesinin avukatları, otopsiye katılmak için başvuru yaptı.

Anne Yayla, elektrikler olmadığı için oğlunun da katıldığı rehine operasyonunu izleyemediğini belirtti.

“Oğlunuzla en son en konuştunuz?” sorusu üzerine, “Bizi Grup Yorum’un konserine davet etmişti. Gelecektik” diyen anne Yayla, savcıyı öldüren oğlunun Hukuk Fakültesi’nde okuduğunu söyledi.

Anne Aysel Yayla, bir basın mensubunun, “Bu tür eylemlere katıldığını biliyor muydunuz?” sorusuna ise “Biliyordum. Eylemini yapacak çocuk da böyle gidip adam öldürecek işlere gelmesini istemezdim” yanıtını verdi.

Cenazeler hakkında bilgi almak için gelen iki kişi, olay çıkarınca gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, slogan attı. Polis minibüsüne bildirilen şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Cenazeleri almaya çok sayıda kişinin geleceği bilgisini alan polis, Adli Tıp Kurumu önündeki güvenlik önlemlerini artırdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 176
  • yorumsuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen ki o çocuğu doğurduğun gibi onu siz yetistirdiniz ve verdiklerinizle siz o 3 canın sorumlusu da sizsiniz. Bu olay sizin gibilere ders olsun
    Cevapla
  • Tiye Alan Adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Hak yolu dururken senin oğlun kok yoluna gitti.. sen hala car car ediyorsun... Asıl soru şu: Bunun gibi caniler HUKUK fakültesinde okuyormuş.. Bunların mezun olup. Avukat, hakim ve savcı kılığında olupta adalet dağıtan sözde insancıklar var... Biz bize adalet sağlanacağına nasıl inanıp güveneceğiz...
    Cevapla
  • Ada 8 yıl önce Şikayet Et
    Aile boyu teröristler
    Cevapla
  • Berksoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Hain, terörist evlat bile olsa sahiplenemezsin. Nuh (as)'ın oğluyla ilgili ayetleri oku. Terbiyesiz kadın!
    Cevapla
  • said 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanlık olmaz savcıMizah allahtan rahmet diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...