Arhavi'de Okul Sporları Halk Oyunları Grup Yarışmaları başladı

Arhavi'de, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Türkiye Halk Oyunları Grup Yarışması başladı.

Arhavi'de Okul Sporları Halk Oyunları Grup Yarışmaları başladı
Arhavi'de Okul Sporları Halk Oyunları Grup Yarışmaları başladı
GİRİŞ 01.04.2015 16:03 GÜNCELLEME 01.04.2015 16:03

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Spor Genel Müdürlüğü, Arhavi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Arhavi Spor Salonu'nda, düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarında, yıldızlar ve gençler kategorisindeki yarışmaya, 33 ilden 600 kişi katılıyor.

Yarışmanın başlaması dolayısıyla düzenlenen açılış törenine, Kaymakam Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, yaptığı konuşmada, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'na teşekkür ederek, yarışmacılara başarı diledi.

Belediye Başkanı Hekimoğlu, kültürün yaşatılması adına halk oyunlarına çok değer verdiğini belirterek, yarışacak bütün ekiplere başarı temenni etti.

Yarışmanın ilk gününde, yıldızlar kategorisinde 12 ekip sahne aldı. Dereceye giren ekiplere, madalya ve belge verildi.

Yarışma, yarın sona erecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor