Belediye Başkan Olan'ın kurs ziyareti

Belediyenin açtığı tiyatro, resim, judo, tenis ve Kürtçe dil kursları vatandaşlardan ilgi görüyor.

Belediye Başkan Olan'ın kurs ziyareti
Belediye Başkan Olan'ın kurs ziyareti
GİRİŞ 01.04.2015 16:10 GÜNCELLEME 01.04.2015 16:10

Açtıkları kursları ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Olan, belediyenin hedeflediği sağlıklı ve mutlu bir toplum tablosu ile sanata ve spora olan yakınlığı arasında pozitif korelasyon olduğunu belirtti.

Aldıkları olumlu sonuçlardan dolayı bu alanlara ağırlık verdiklerini bildiren Olan, şunlara yer verdi:

"Özellikle çocuklarımızın tiyatro ve resim kurslarından faydalanmalarını görmek çok umut verici bir tablo. Hocalarımızın özverili çalışmaları da takdire şayandır. Halkımızın daha büyük çoğunluğunun bu kurslardan faydalabilmelerini hedefliyoruz. Çağımızın olumsuz koşullarında ve tehlikelerine açık hale gelen çocuklarımızı, sunulan alternatiflerle koruyabilirsek ne mutlu bize. Bu etkinlikleri kolay ve ulaşılabilir hale getirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Yakında alınan tiyatro eğitimleri ve provalarından sonra sahnelenecek olan tiyatro gösterilerini de sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu durumun motive edici olacağından eminiz."

Belediye olarak hem kursların çeşitliliğini arttırmak hem de herkesin bu kurslardan faydalanmasını sağlamak amacıyla çalışma yürüttüklerini bildiren Olan, kurslarda çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştığını belirterek, kursların keyifli ve verimli olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar