Meclis Başkanı Çiçek'ten önemli açıklamalar

Meclis Başkanı Cemil Çiçek Çağlayan'da yaşanan terörist saldırı sonrası teröristlere nasıl vize kolaylığı yapıldığını anlattı.

Meclis Başkanı Çiçek'ten önemli açıklamalar
Meclis Başkanı Çiçek'ten önemli açıklamalar
GİRİŞ 01.04.2015 17:08 GÜNCELLEME 02.04.2015 06:05
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Meclis Başkanı Cemil Çiçek Çağlayan'daki terörist saldırıda hayatını kaybeden Savcı Mehmet Kiraz için konuştu. Çiçek teröristlerin girdiği ülkelere ben diplomatik pasaportumla giremiyorum dedi.

İşte Çiçek'in açıklamalarından satırbaşları:

Şehit savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu yaşadığımız son acı olsun. Bugün aynı zamanda İnönü zaferlerinin yıldönümü. 30 yıldır bizi terörle zayıf duruma düşürmek istyenler var.

"TERÖRÜ BESLEYENLER DIŞ GÜÇLERDİR"

Terör bir insanlık suçudur. İnsanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Dün yaşanan olay iki kandırılmış sapkının çok ötesindedir.

Terör dış destek almazsa bir hafta yaşayamaz. Hangi ülkelerden geldikleri, hangi ülkelerde kampları olduğu bellidir. Neden bu örgütlerin kökü kazınamıyor derseniz? Dış destek derim.

Türkiye Cumhuriyet'i bir örgütle değil, onun destekçisi devletlerle ve arkasındaki güçle savaşıyor. Terör terördür. Tüm insanlığın buna karşı durması lazım.

"BENİM GİDEMEDİĞİM ÜLKEYE TERÖRİST GİRİYOR"

Asrın vebası olan teröre karşı uluslararası bir tepki olmadığı takdirde bunun kökü kazınmaz.

Terör örgütleri arasında ayrım yapılıyor. Fransa'da terör eylemi gerçekleştiğinde dünya ayağa kalkıyor. Ama Boko Haram 2 bin kişiyi öldürüyor kimseden ses yok.

"MİLLETİMİZ 30 YILDIR BU TUZAĞA DÜŞMEDİ"

Benim diplomatik pasaportla bu kadar rahat giriş çıkış yapamayacağım ülkelerde iadesi söz konusu olan terör örgütü mensuplarının nasıl kolaylıkla oralara girip çıktığını biz biliyoruz.

30 yıldır süren terör eylemlerine milletimiz tuzağa düşmedi. Terörle mücadelenin birinci yolu: Kardeşliğimizi tesis etmektir.

Türk yargısı bu acıyla ilk kez karşılaşıyor değil. Yargı her seferinde bunun üstesinden geldi.

Türkiye'nin terör sorunu var. Bu coğrafyada maalesef böyle. Bize düşen teröre karşı ortak tavır almaktır.

Soru ve Cevap:

Adliye'deki güvenlik sorunu mu var?

Kim olursa olsun kurallara uymalı, X-Rayden hepimiz geçelim. Yeni geldiğim Avrupa ülkesinde

 

YORUMLAR 16
  • bilo 8 yıl önce Şikayet Et
    seçim yaklaşır olaylar çıkar hükümetin oyları artar..hep aynı senaryo
    Cevapla
  • Halit Beyy 8 yıl önce Şikayet Et
    Dış devletler için önemli olan teröristin kim olduğu değil, kimi öldürdüğüdür. Eğer bir batılıyı öldürürse teröristtir. Ama bir müslümanı öldürürse sıradan bir katildir. Kimsenin umurunda değildir. Bizim medyamız Fansa daki saldırıyı saatlerce canlı verirken İstanbuldaki saldırıyı ara ara verdiler. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ah be sayın bakan eğri oturup doğru düşünmek gerekirse IŞİD militanlarıda bizim ülkemizde sorgusuz masrafsız tedavi ediliyor, kendi vatandaşlarımız hastanede parayla GSS primi ile bile tedavi olamazken elin suriyelisi bedava ameliyat oluyor. Elin gavur almanı rusu kolaylıkla bizim ülkemizde tatil yaparken biz onların ülkesine alana kadar 40 takla atıyoruz buna ne demeli.
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    "Lâ İlâhe İllallah Muhammeden Resûlullah" Zaman İngiliz Yahudi İttifakını Tam Bağımsız Recep Tayyip Erdoğanlı Büyük Türkiyeden kovma zaman. Biz Fatih Sultan Mehmed Han Kadar Türk, Said Nursi Hz. Kadar Kürdüz ! Ve Hepimiz Aynı Kilimin Desenleriyiz.!
    Cevapla
  • orhan ince 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun eline sağlık
    Cevapla
  • dogru 8 yıl önce Şikayet Et
    cemil teroru dis guclermi besliyor yuhbe turkiye beslemiyor oylemi rizak okadar altini bilo ilemi getirdigini saniyorsun yoksa teroristlerlemi getiriyordu meclis baskanisin adam gibi konus cemil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...