Bakan'dan jet talimat! Görevden alındı

Mardin'de lise öğretmeni H.D, İstanbul Adliyesi'nde meydana gelen olayla ilgili paylaşımı nedeniyle açığa alındı.

Bakan'dan jet talimat! Görevden alındı
Bakan'dan jet talimat! Görevden alındı
GİRİŞ 01.04.2015 17:12 GÜNCELLEME 01.04.2015 17:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mardin'de lise öğretmeni H.D, İstanbul Adliyesi'nde meydana gelen ve savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın talimatı üzerine açığa alındı. 
 
Milli Eğitim Bakanlığı Basın Müşaviri Abdülkadir Özkan, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki terörist eylemi  gerçekleştirenlerle ilgili sosyal medyadaki ifadeleri nedeniyle Mardin'in Artuklu  ilçesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapan H.D. hakkında  idari ve adli soruşturma süreci başlatıldığını belirtti. 
 
Özkan, "Bakanlığımızın, öğretmenlik kurumunun şahsı manevisine zarar  verecek tutum ve davranışlara müsamaha göstermesi mümkün değildir. Bakanlığımıza  ulaşan bu ve benzeri şikayetleri incelemeye devam ediyoruz. Öğretmen H.D. bugün  itibarıyla Bakan Avcı'nın talimatıyla açığa alındı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • öğretmen 8 yıl önce Şikayet Et
    eski öğretmenlerimizi arıyoruz dikab bölümünün tahribata uğradığını düşünüyorum düşük puanla atanılan ilgili ilgisiz birçok art niyetli insanın açıktan bile okuduğu gözde bir bölüm haline gelmesi endişe verici
    Cevapla
  • mehmet turgut 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayatin bize ogrettigi (birakin insanlar konussun,düşüncelerini aciklasin, hakaret ve küfür. Yoksa ,sadece elestiri ve cevap verin. Insanlar dusuncelerini soylemekten korjar hale gelince,asil olaylar patlak verir
    Cevapla
  • haysin 8 yıl önce Şikayet Et
    böyleleri daha çok isabetli olmuş bir boş gezsinde aklı başına gelsin
    Cevapla
  • sayın bakan 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan ben doğuda çalışan bi memur olarak şunu belirteyim bu eğitim sen li öğretmenlerin çoğu böyle
    Cevapla
  • Ulubatlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür insan müsvettelerine nasıl olupta çocuklarımızı emanet ediyorsunuz satın bakanım. Hiç mi bir araştırma yapılmıyor. Yazdıkları, düşündükleri yenilir yutulur gibi değil. O teröristleden hiç bir farkı yok. Bir tek elinde silahı eksik. Yakında onuda bulup arkalarından koşarak gider öbür tarafa. Beyinleri yıkanmış, iflah olmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?