İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

İstanbul Adliyesi'ndeki terörist saldırıda şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz için Aksaray’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı
İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı
GİRİŞ 01.04.2015 18:59 GÜNCELLEME 01.04.2015 18:59

Ulu Cami İmamı Özgür Öztürk tarafından ikindi namazı akabinde kıldırılan gıyabi cenaze namazına, AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç, milletvekili aday adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kılıç, namazdan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, savcı Kiraz'ın teröristler tarafından şehit edildiğini belirterek şunları aktardı:

''Değerli savcımız görevi başında şehit edildi. Burada üzerinde durulması gereken nokta, teröristler elini kolunu sallayarak adliyeden içeriye girdiler ve savcımızın başına silahı dayayarak poz verip resimlerini gönderdiler. Ve bugün malum medyaya baktığımız zaman bu pozları manşetlerine taşımışlar. Özellikle Aydın Doğan gurubu olsun paralel yapının organları olsun o haince alçakça resmi manşetlerine taşımışlar. Buradan onları şiddetle kınıyorum. Bu terörist saldırıya destek veren bu saldırıyı meşru gören herkesi ayrıca kınıyorum. Bu saldırıların da son bulmasını Cenabı Allah’tan diliyorum.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?