'Ülke ne zaman sıçrama yapsa fırıldak çevrilir'

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.04.2015 19:25 GÜNCELLEME 01.04.2015 19:29

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 150 adet çöp toplama aracı ve 7 bin 500 adet çöp konteynerinin 48 şehirdeki il özel idarelerine teslim törenine katıldı.

Törende konuşmasına İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde uğradığı terör saldırısı sonucu şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Güllüce, "Bu ülkede terörün hiçbir zaman payidar olmayacağını, devletin ve milletin el ele vererek, 78 milyonun bu terörün her türlüsüne karşı çıkacağını, hiçbir zaman bir başarı elde edilemeyeceğini buradan belirtmek istiyorum. Tabi ülke ne zaman sıçrama yapmış olsa, onlarca örneği var, 1900’lere kadar gidersiniz, böyle bir fırıldak iş çevrilir ve memleketin hızla gidişi durdurulmaya çalışılır. Batı’nın Türkiye’ye ’Budanma sırası geldi’, Türkiye’ye ’Budanma zamanı geldi’ dediği günleri bizim kuşak hep yaşamıştır, birkaç darbeyle yaşamıştır veya ekonomik fırıldaklarla, ekonomik entrikalarla yaşamıştır. Önümüzdeki 7 Haziran seçimleriyle ilgili de Türkiye üzerinde bazı hesapların, bazı tezgahların kurulduğu hepimizce bilinmekte. Ama bu millet, tüm bu organizasyonlara rağmen 78 milyon bir araya gelerek, kardeşçe, terörsüz, barış içinde yaşamayı sağlamayı başaracaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi