AK Partili Metiner'in acı günü

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in 91 yaşındaki teyzesi Elif Temur, hayatını kaybetti.

AK Partili Metiner'in acı günü
AK Partili Metiner'in acı günü
GİRİŞ 01.04.2015 20:49 GÜNCELLEME 01.04.2015 20:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in 91 yaşındaki teyzesi Elif Temur, solunum yetmezliği tedavisi gördüğü Adıyaman'ın Kahta İlçe Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Metiner'in de katıldığı törende Temur'un cenazesi, toprağa verildi. 

Kahta Devlet Hastanesi'nde 1 hatadan bu yana solunum yetmezliği tedavisi gören Elif Temur, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Temur'un da annesi olan Elif Temur için akşam vakti Celaleddin Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; AK Partili Mehmet Metiner, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ile Temur ailesi ve yakınları katıldı. Temur'un cenazesi, burada kılınan cenaze namazı sonrası belediye mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR 3
  • C Çiçek 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Mehmet metiner gibi yiğitleri mecliste görmek isteriz
    Cevapla
  • Serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Metiner gibi insalar Tv lere cikip sow yapmaktan baska bisiye yaramaz zaten kendisini akilli saniyor ve her dedigini millet yer saniyo ama yemezler metine AKP ye yakismiyorsun sen yeter artik
    Cevapla
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adam kadar kisiliksiz birini gormedim ya Adiyamnli olarak utaniyorum bundan hep yalan ve iftira ne oldu kabatas gene paralel demi :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler