Meydanda tanışıp, meydanda evlendiler

Bodrum'da, eylemler sırasında tanışarak evlenme kararı alan çift, meydanda düzenledikleri nikah töreniyle hayatını birleştirdi

Meydanda tanışıp, meydanda evlendiler
Meydanda tanışıp, meydanda evlendiler
GİRİŞ 01.04.2015 21:08 GÜNCELLEME 01.04.2015 21:08

Bodrum ilçesinde, eylemler sırasında tanışan çift, meydanda düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

Turizmci Mehmet Levent Öncel ile fen bilimleri öğretmeni Şükriye Akengin, Belediye Meydanı'nda düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çift için Bodrum Belediye Meydanı'nda nikah memuru ile davetliler eşliğinde tören düzenlendi.

Törende keyifli anlar yaşayan çifte, yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterdi. Nikah memurunun evlilikle ilgili sorusuna "evet" yanıtı veren çifti davetliler uzun süre alkışladı.

Öncel, nikah sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıldan bu yana Bodrum'daki eylemlere katıldıklarını söyledi.

Meydanlardaki sosyal sorumluluk projelerinde eşiyle yer aldıklarını belirten Öncel, "Meydanlarda tanıştığım bir kişiye yine meydanlarda evlenme teklifi ettim. Nezaketiyle bana cevap verdi ve kabul etti. O gün de ilan ettiğim gibi meydanlarda evliliğimizi yapacağız dedim ve yaptık" diye konuştu.

Fen Bilimleri Öğretmeni Şükriye Öncel ise çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Meydanlarda tanıştık. 13 Şubat'ta evlilik teklifi aldım. Bugün de burada nikahımızı kıydık. Gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı