Müezzinoğlu yaralı polisleri ziyaret etti

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleşen saldırıda yaralanan polisleri hastaneye gelerek ziyaret etti.

Müezzinoğlu yaralı polisleri ziyaret etti
Müezzinoğlu yaralı polisleri ziyaret etti
GİRİŞ 02.04.2015 02:45 GÜNCELLEME 02.04.2015 02:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne dün 22.30 sıralarında gelen Müezzinoğlu, çıkışta gazetecilere saldırı ve yaralı polislerin sağlık durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Müezzinoğlu, "Öncelikle emniyet camiamıza büyük geçmiş olsun diyorum. Bu terör eylemlerini dün ve bugün kınıyorum. Türkiye'nin istikrarına ve Türk milletinin huzuruna yönelik eylemlerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Şu anda yaralı olan iki polis emniyet görevlimizden biri ameliyatta Tayfun kardeşimiz, İhsan kardeşimizin de yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. İhsan kardeşimiz polis memurumuzla görüştüm, eşiyle görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi, gerekli tıbbi tedavileri yapılıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde hem ailelerine hem de mesleklerine dönmelerini temenni ediyorum. Ameliyatta olan Tayfun kardeşimizin operasyonu bittikten sonra meslektaşlarımız gerekli değerlendirmeleri yapıp size gerekli bilgileri de verirler. Ben her iki kardeşimize emniyet mensubumuza geçmiş olsun diliyorum, acil şifalar diliyorum. Umudum o ki, şu anda tıbbi anlamda mesleklerine dönecekler ve inşallah bu ülkenin hizmetinde bu milletin hizmetinde olmaya devam edecekler" dedi. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu daha sonra hastaneden ayrıldı.

"İKİSİ İÇİN DE GÜZEL SONUÇLAR VERECEĞİZ"

Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Rektörü ve Beyin Cerrahı Prof. Dr. Saffet Tüzgen ise, "Saat 18.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü'nde çıkan çatışma akabinde ateşli silahla yaralanma sonucu 2 polis memuru arkadaşımız üniversitemize müracaat etmişlerdir. Birisinin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Diğeri de ameliyattadır. İkisinin iyi neticeleneceğini tahmin ediyoruz. İhsan kardeşimizin ameliyata ihtiyacı yoktur. Diğer arkadaşımız ameliyattır. Yarım saat sonra başarılı bir ameliyatla çıkacağını tahmin ediyorum. Yarından sonra ikisi için de güzel sonuçlar vereceğiz. Her ikisi de başından yaralanmış. Ancak az önce dediğimiz gibi çok ciddi yaralanmalar değil. En azından beyinde bir yaralanma olmadığını söyleyebilirim. Cilt ve kemik seviyesinde yaralanmalar var. Henüz tedavisi sonlanmadı" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Adanalı.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sağlık sıhhat versin kardeşlerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...