Avcılar’daki hayvan barınağında vahşet!

Avcılar’daki Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aç kalan bazı hayvanların birbirlerini yedikleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.04.2015 01:06 GÜNCELLEME 03.04.2015 03:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avcılar’daki Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aç kalan bazı hayvanların hayatta kalabilmek için birbirlerini yedikleri ortaya çıktı.

Vahşetin görüntüleri Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kaydedildi. Kısırlaştırma ve bakım için toplatılan sokak hayvanlarının kaderine terk edildikleri ortaya çıktı. Rehabilitasyon merkezinde çalışan bir personelin kaydettiği görüntüler vahşetin boyutlarını gözler önüne serdi.

HAYATTA KALMAK İÇİN BİRBİRLERİNİ YİYORLAR

Aç bırakılan ve bakımı yapılmayan sokak hayvanlarının içler acısı görüntüsü merkezin bulunduğu Gümüşpala’da kaydedildi. Görüntülere, sokak hayvanların son derece kötü koşullarda barındırıldığı ve aç bırakıldıkları yansıdı. Uzun süre aç kalan bazı hayvanların hayatta kalabilmek için son çare olarak birbirlerini yedikleri görüldü. Saldırdıkları hayvanları öldürdükten sonra yiyen sokak hayvanlarının görüntüsü, barınağın ne derece güvenli olduğu sorusunu akıllara getirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Gerçekçi olun 9 yıl önce Şikayet Et
    videonun tamamı izlendiğinde mama kaplarının ağzına kadar dolu olduğunu ve hayvanların üşümesi bile düşünülerek branda ile kaplı olduğu, ileride yine barınak çalışanın temizlik yaptığ net olarak gözükmekte. Lütfen haber yaparken yada yorum yazarken (bunun işten çıkan bir çalışanın(yada çevresinin) karalaması olabileceğini düşünerek yazalım. Gerek dinimiz gerek insanlığımız suçlama yaparken (bu sıfatlar karşı tarafta yoksa) kendi üzerimizde olacağını bir kere daha düşünelim.
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    avcılar belediyesinden de bu beklenir belediye önüne göstermelik sokak hayvanları besleme kutuları koyacağınıza önce topladığınız hayvanlara bakın.
    Cevapla
  • Harun 9 yıl önce Şikayet Et
    15 yıldan beri yaptığı tek icraat "heykel" olan Avcılar Belediyesi...
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Gidin bakın kesin CHP dir .
    Cevapla
  • Sadık Toprak 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor