Çağlayan Adliyesi yine karıştı!

İstanbul Adalet Sarayı'na aranmadan girmek isteyen avukatlar ortalığı bir birine kattı. Polis müdahale etti.

GİRİŞ 03.04.2015 11:50 GÜNCELLEME 03.04.2015 12:37
Bu Habere 290 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda "aranarak içeri alınmaya" tepki gösteren bir grup avukata çevik kuvvet polisi müdahale etti.

Sabah saatlerinden itibaren x-ray cihazından geçerek el dedektörüyle aranmayı kabul etmeyen avukatlar, adliyenin C kapısı avukat girişinde toplanmaya başladı. Avukatların önünde özel güvenlik görevlileri etten duvar örerken arkalarında ise sivil polisler bekledi.

X-RAY CİHAZINI SÖKTÜLER

Bir süre sonra avukatlar, x-ray cihazını kaldırıp içeri girmek istedi. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından çevik kuvvet olaya müdahale etti. Avukatlar kalkanlarla itilerek adliye binasının dışına çıkarıldı.

BAŞSAVCILIK TALİMAT VERDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Muhabere Bürosu, avukatların üstünün aranarak adliyeye alınması için güvenlik görevlilerine, “İstanbul Adalet sarayı’na girişlerinde uygulanacak güvenlik tedbirlerin ilişkin çalışma talimat esasları” başlıklı yazılı talimat yayınladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 290
  • reis 9 yıl önce Şikayet Et
    Devletin tüm imkanlarından en fazla faydalanan sizler, üniversitelerde terör mağduruyum diyerek devletin yurt ve burs imkanlarından öncelikli olarak faydalanıp sonra bu ülkeye en büyük ihaneti eden de sizlersiniz.. İşte siz bu kadar zavallısınız.
    Cevapla
  • ersin kaptan 9 yıl önce Şikayet Et
    okumuşlar ama türkiye için değil. ermeni amerika ve almanya için uşaklık etmek için
    Cevapla
  • m.fil TS 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarmi avukat hukukçu bunlar olsa olsa cahil ermeni usaklari nereye hizmet ettiğini bilmeyen koyun sürüleri...dinsizler...
    Cevapla
  • hüseyin şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    X-Ray cihazının parasını bu millet ödedi. Kamu malını tahrip etmeye hakkınız yok. Bu hareketi yapan olsa olsa vatan haini olur.
    Cevapla
  • fatih türkeşan 9 yıl önce Şikayet Et
    babanızın malımı ulan biz kimin ne mal olduğunu biliyoruz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler