Tacizci müdüre rekor caza!

Kayseri’de 3 kız öğrenciyi odasına çay getirtme bahanesiyle taciz ettiği iddia edilen okul müdürü M.Y 18 yıl 9 ay hapis cezasına çaptırıldı

Tacizci müdüre rekor caza!
Tacizci müdüre rekor caza!
GİRİŞ 03.04.2015 15:31 GÜNCELLEME 03.04.2015 15:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, geçen yıl 21 Şubat’ta merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Boztepe Mahallesi’nde bulunan ortaokulda meydana geldi. İddiaya göre okul müdürü M.Y, 14 yaşındaki kız öğrenci R.Ç. ve aynı yaşlardaki G.N.K. ile Ü.E.'den farklı tarihlerde odasına çay getirmelerini isteyerek, vücutlarının çeşitli yerlerine dokundu. Okul müdürünün, yine başka bir tarihte öğrencilerden birini kucağına oturttuğu öne sürüldü.

Olayı öğrenen kızların ailelerinin şikayette bulunduğu okul müdürü hakkında dava açıldı. Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuksuz yargılanan sanık  müdür hazır bulundu. Hakkındaki cinsel istismar suçlamalarını kabul etmeyen Okul Müdürü M.Y, "Kesinlikle öyle bir şey yapmadım. Beraatımı talep ediyorum"’ dedi. Mahkeme heyeti sanık hakkında, 3 öğrenciye ‘Cinsel istismar’ suçunu işlediği gerekçesiyle 11 yıl 3 ay, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 7 yıl 6 ay olmak üzere, toplama 18 yıl 9 ay hapis cezası verdi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    cinsel suçlarda 4 te 3 yatıldığına,pek şartlı tahliyede verilmediğine göre 11-12 seneden az yatmayacak.ama adamı sadece çocukların suçlamasıyla,bir delil olmadan içeri atıyorlarsa iftirada olabilir. çünki bugunün çocukları malum,büyüklere saygıları yok,asiler,anababa sözü dinlemiyorlar,yalan söylemeyi huy edinmişler,birkaç kız aralarında birleşip müdüre gıcıklıklarından iftirada atmış olabilir. yoksa çoluk çocuk sahibi bir müdür,cinsel suç cezalarının bukadar yüksek olduğunu bile bile bu işi pek yapmaz sanırım.
    Cevapla
  • heves 9 yıl önce Şikayet Et
    buna verilen cezaya itiraz etmiyorum ama tecavüz eden veya adam öldüren bile bu kadar ceza almıyor. demekki adaletimiz hakimin kaanatine bağlı. yazık valla.
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    suçlama sadece çocukların ifedesi ile yapılmışsa iftira olabilir,ama kamera ve görgü tanığı varsa yapmış olma ihtimali büyük. ama delil sadece çocukların ifadesi ise,şimdiki zamane çocuklarının aralarında anlaşıp müdüre böyle bir komplo kurma ihtimalleride yok değil. bunun için ortada delil olmadan,sadece çocukların demesiyle müdür suçlanmışsa katılmıyorum.
    Cevapla
  • Hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    verildi de kaç yıl yatacak ondan haber ver? herhalde 2-3 yıl bişey yatar bilmem hafifledi, bilmem takım elbise giydi, bilmem pişmanım dedi (yook çok iyi yaptım, yine olsa aynısını yaparım mı diyecekti) gibi bahanelerle ceza KUŞA çevriliyor maalesef.
    Cevapla
  • deli çavuş 9 yıl önce Şikayet Et
    okuma yazman yok galiba...18 yıl diyor??
    Cevapla
  • şüpeli durum 9 yıl önce Şikayet Et
    kızların yalan söylemediği ne malum kesin kanıt var mı ses kaydı görüntü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail''den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu