O diziye hayran kaldı: Mükemmel bir eser

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, TRT 1 ekranında bugün yayınlanmaya başlayan ''Milat'' dizisi için düzenlenen galaya katıldı.

O diziye hayran kaldı: Mükemmel bir eser
O diziye hayran kaldı: Mükemmel bir eser
GİRİŞ 04.04.2015 00:54 GÜNCELLEME 04.04.2015 00:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sheraton Otel'de düzenlenen gala gecesine, Başbakan Yardımcısı Akdoğan, TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu'nun yanı sıra aralarında dizi oyuncuları İlhan Şeşen, Burcu Kara, Demir Karahan ve Ufuk Bayraktar'ın da bulunduğu oyuncularla çok sayıda davetli katıldı.

Dizi ile ilgili değerlendirmede bulunan Akdoğan, TRT'nin dizi sektöründe yeni bir klasmana geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Çıtayı çok yukarılara çektik ve artık TRT dizileri birbiriyle rekabet eder hale geldi. Diriliş, Filinta ve şimdi de Milat ile gerçekten çok tecrübeli deneyimli ve çok değerli oyuncularımızla çok iyi bir senaryo, çok iyi bir yapım, iyi bir yönetmenlik görüyoruz. Gerçekten mükemmel bir eser ortaya çıkmış, sinema filmi tadında. Hollywood filmlerini aratmayacak derecede. Hem duygusal olarak bizi yakalayacak, sürükleyecek hem heyecanlandıracak hem her açıdan duygulandıracak bir yapım ortaya çıkmış. Yapımcı arkadaşımızı, yönetmenimizi, bütün oyuncuları kutluyorum. Raitingi yüksek, yolu açık olsun. Tebrik ediyorum.''

''MİT, ŞİMDİYE KADAR BU KADAR DETAYLI ANLATILMADI''

Dizi yapımcısı Eyüp Gökhan Özekin de yaptığı açıklamada, uykusuz gecelerin ardından ortaya çıkan ürünün güzel olmasından duydukları mutluluğu ifade etti.

Özekin, ''Dizi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) içerisindeki İstihbarata Karşı Koyma Başkanlığı diye bir başkanlık var, bu başkanlık bünyesinde yapılan faaliyetleri anlatıyor. Konumuz bu sezon, enerji savaşları. İleride farklı konulara da değinebiliriz. Türkiye'nin ve dünyanın gerçekleriyle ilişkiliyiz. Tam anlamıyla 'Türkiye'de bugün bu oluyor, biz de onu işleyelim' şeklinde değil'' diye konuştu.

Dizilerde MİT'in şimdiye kadar bu kadar detaylı bir şekilde anlatılmadığını belirten Özekin, kurumsal olarak MİT'ten, kurumun içindeki yapılanmadan bahsettiklerini kaydetti.

''Yeni Türkiye'nin derin macerasını'' anlattığı ifade edilen dizi, aksiyon-macera türünde farklı aksiyon sahneleriyle dikkat çekti.

Hakan Kurşun'un yönetmenliğinde, Eyüp Gökhan Özekin'in yapımcılığında hazırlanan ''Milat'' dizisi, her cuma TRT 1'de saat 20.00'de yayınlanacak.

YORUMLAR 1
  • turan turan 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten, süper,süper ,müthiş,şahane olmuş,emeği geçenlere teşekkür,herkes izlesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı