Erdoğan, Kayahan'ın cenaze namazına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün hayatını kaybeden Kayahan'ın cenaze namazına katıldı.

GİRİŞ 04.04.2015 13:27 GÜNCELLEME 04.04.2015 16:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Tedavi gördüğü hastanede kansere yeniş düşüp 66 yaşında hayata kaybeden Kayahan için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazına Kayahan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile aralarında Nuri Alço, Orhan Gencebay, Erol Evgin, Funda Arar, Suat Suna, Murat Boz'un da bulunduğu sanatçılar ile vatandaşlar katıldı.

Törene Kayahan'ın eşi İpek Açar, kızları Aslı Gönül ve Beste'nin yanı sıra, Hakan Peker, İskender Paydaş, Oya Başar, Erol Evgin, çok sayıda sanatçı dostu ve sevenleri katıldı. Kayahan'ın eşi İpek Açar, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Kayahan'ın sevenleri son yolculuğunda yanında olabilmek için Teşvikiye Camii'ne akın etti. Ünlü sanatçının Türk bayrağına sarılı tabutunun üzeri çiçeklerle süslendi.



Kayahan'ın cenazesi öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Teşvikiye'de kılınacak cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmasıyla cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Öte yandan ailenin cenazeye çelenk gönderilmesini istemediği bunun yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istediklerini duyurmasına rağmen birçok kişinin çelenk gönderdiği görüldü.

YORUMLAR 16
  • zahidi 9 yıl önce Şikayet Et
    imam cenazede ne demiş duyan yok galiba
    Cevapla
  • bak sen! 9 yıl önce Şikayet Et
    abdestsizler gusülsüzler kalabalık etmeyeydi bari!mevtaya yazık.
    Cevapla
  • zehra 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin inş Kayahan amca , mekanın cennet bahçelerinden bahçe olsun . çok sevgili cumhurbaşkanım yine asaletin konuşuyo helal olsun sana .....
    Cevapla
  • ccc prestij ccc 9 yıl önce Şikayet Et
    sanatın sanatçının siyaseti olmaz
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Liderimiz Evladı OSMANLI Takvalı Namazlı İmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan Farkı. Gerçek sanat ve sanatçının yanında yer alır !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor