Balyoz Davası'nda flaş karar!

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 62 kişininin yeniden yargılandığı ''Balyoz Planı'' davasında, tüm sanıkların beraatine karar verdi.

Balyoz Davası'nda flaş karar!
Balyoz Davası'nda flaş karar!
GİRİŞ 07.04.2015 11:30 GÜNCELLEME 07.04.2015 12:52
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nin "Balyoz Planı" davasında haklarındaki mahkumiyet kararlarını bozmasının ardından 62 kişinin yargılandığı davada, Cumhuriyet Savcısı Ramazan Öksüz, tüm sanıkların beraatini istedi.

Anadolu 4. Ağır ceza Mahkemesince, sanık sayısının fazla olması nedeniyle Anadolu Adalet Sarayı'ndaki Şehit Hakan Kılıç Konferans Salonu'nda görülen duruşmaya, tutuksuz 40 sanık ve avukatları katıldı.

Sanık yoklaması yapılan duruşmada, önceki celselerde Yargıtay'ın bozma ilamına karşı beyanları alınmayan sanıkların beyanları alındı.

Mahkeme Heyeti Başkanı Özlem Karaçam, dijital verilere ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunun mahkemeye sunulduğunu tutanağa geçirdi.

Duruşmada, daha sonra sanıkların bilirkişi raporuna karşı beyanları soruldu. Hazır olan tüm sanıklar bilirkişi raporlarına itirazları olmadığını söyledi.

TÜM SANIKLARA BERAAT

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nce haklarındaki mahkumiyet kararı bozulan 62 kişininin yeniden yargılandığı ''Balyoz Planı'' davasında, tüm sanıkların beraatine karar verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • Mustafa Rüstem 9 yıl önce Şikayet Et
    Tahmin ediyorum ki Balyoz'da tam bir plan yoktu, fakat plana doğru bir çaba vardı, en azından 28 Şubat Sürecinin devamı için bir şeyler düşünülüyordu. Ancak paralelciler kendi darbe planları için her şeyi abartıp ortaya bir sürü sahte delil sürdüler, bunlarla ve bunların bile ötesinde mugalatalarla suçsuz insanların canını yaktılar. Böylece o insanların yerine kendi adamlarını sokma imkanına da kavuştular. Bu kumpaslarda hep CIA ve Graham Füller tarafından güdülüp desteklendiler. Unuttukları şuydu ki Allah CIA'den büyüktür ve Kur'an'da söz verdiği üzere kötülerin ve kafirlerin kumpaslarını kuşatır, onlara karşı kumpasın daha iyisini kurar.
    Cevapla
  • düz adam 9 yıl önce Şikayet Et
    O kadar belge,ses kaydı,şahitler yalan mıydı yani?madem yalandı bu sahte delilleri kim ortaya attıysa hakkında işlem yapılmalı.sonuç olarak milletin duyguları ve maduriyetinden istifade etti bazı çevreler.yazıklar olsun
    Cevapla
  • ddd 9 yıl önce Şikayet Et
    paralelin bu davayi kendi emellerine alet etmesi sonucu dava sulandi sucluyla sucsuz karisti, ama yine de ele baslari cezalandirilmaliydi
    Cevapla
  • ÇIRAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan Hoca ya 28 Şubatta bunlar darbe yapmadıysa O zaman Hoca bizi kandırdı demek ki...
    Cevapla
  • usta 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan sen git capulcu sayfalarına bu saatten sonra duramazsin buralarda al tencere tabagini ha bide kapagini kaybol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu