Hayvan yemiyle ekmek yaparken yakalandılar!

Manisa’da zabıta ve polis ekipleri, hayvan damında hayvan yemiyle ekmek üretimi yapan bir işletmeye operasyon yaptı.

Hayvan yemiyle ekmek yaparken yakalandılar!
Hayvan yemiyle ekmek yaparken yakalandılar!
GİRİŞ 09.04.2015 09:04 GÜNCELLEME 09.04.2015 09:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Manisa Yunusemre Beledeyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, polis ve Yunusemre İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri kendilerine gelen ihbar üzerine hijyensiz koşullarda ekmek üretimi yapan bir işletmeye baskın düzenledi. Barbaros Mahallesi Dolgun Kümeevleri mevkiindeki bir hayvan damına gece saat 01.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 20 kişilik ekip, damın etrafındaki çitlerden atlayarak suçüstü baskın yaptı. “Salihli Ekmeği” adı altında sağlıksız ortamda üretilen ekmeklerin imal edildiği bölüme giren ekipler, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Bir anda karşılarında ekipleri gören işletme çalışanları, neye uğradıklarını şaşırırken kendilerinin sadece ekmek parası için çalıştıklarını söyledi. Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar’ın, “Ruhsatınız nerede ?” sorusuna işçinin, “Eskiden ruhsat mı vardı” cevabı vermesi dikkat çekti. Çalışan iki kişi daha sonra zabıta ekipleri tarafından üretmek için hazırladıkları hamur masasından uzaklaştırıldı.

EKMEK İÇİN HAZIRLANAN HAMURA HAYVAN YEMİ KARIŞTIRIYORLAR

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, sağlıksız ortamda ekmeklerin üretildiği bölümü inceledikten sonra, üretilen ekmeklerin saklandığı depoya girdi. Ekmeklerin saklandığı bölümde küflenmiş ekmekleri tespit eden Şişmanlar, ayrıca ekmeklerin renklendirilmesi için beyaz una karıştırılan hayvan yemini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Servet 9 yıl önce Şikayet Et
    İçeri atın bir kaç gün yedirin icirin ondan sonra serbest bırakın. ..Cezalar böyle yetersiz olduğu müddetçe insanların sağlığı ile yine oynayacaklar
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    adeletimize bak,bir bayana elin kazara değse ve bayan şikayetçi olsa 3-5 sene hapis. halkın sağlığı ve ekmeğiyle oynıyana birkaç kuruş para cezası,yine yapsınlar diye.
    Cevapla
  • Tiye Alan Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara hayvan pisliğini yedirmek lazım... Slogan olarak'ta,tezekli Günler Dileriz denmeli...!!!
    Cevapla
  • ceco 9 yıl önce Şikayet Et
    ee sonra !! kesilen ceza yeterlimi ? insanların sağlığı ile oynamak bu kadar mı kolay !!
    Cevapla
  • Safa 9 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç ney 89 lira işyerine cezamı kesildi bunların elini kolunu keseceksin ibret olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?