13 şüphelisi olan esrarengiz cinayet!

Geçtiğimiz yıl kasım ayında bir kişinin otomobilinde vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

13 şüphelisi olan esrarengiz cinayet!
13 şüphelisi olan esrarengiz cinayet!
GİRİŞ 10.04.2015 15:15 GÜNCELLEME 10.04.2015 15:29

Edinilen bilgiye göre olay, 11 Kasım 2014 tarihinde, merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Tırmıl Miting Alanı civarında meydana geldi. Şoförlük yapan 2 çocuk babası Niyazi Değirmenci (43), 33 BUK 01 plakalı otomobili ile seyir halinde iken motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıdan sonra Değirmenci'nin kullandığı otomobil bir süre ilerledikten sonra refüje çarparak durdu. Ağır yaralanan Değirmenci, kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen şahsın, olaydan 15 gün önce gittiği bir bar çıkışında iş yeri sahibi M.K. ve oğulları ile tartıştığını belirledi. Şüphelileri yaklaşık 4 ay boyunca takip eden polis, elde ettiği bilgiler doğrultusunda bar işletmecisi M.K. ile oğulları S.K. ve S.K.'nin de aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında 2 kadın ve 1 cezaevi firarisinin de bulunduğu şüphelilerin, 'birden fazla kişi ile tasarlayarak adam öldürmek'le suçlandıkları bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı