İHH Suriyeli yetimleri sevindirdi

İnsani Yardım Vakfı ve Said Yardım Derneği tarafından Suriyeli yetim çocuklara yönelik "Suriye Yetim Sevindirme" etkinliği düzenlendi.

İHH Suriyeli yetimleri sevindirdi
İHH Suriyeli yetimleri sevindirdi
GİRİŞ 11.04.2015 18:23 GÜNCELLEME 11.04.2015 18:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Said Yardım Derneği tarafından Suriyeli yetim çocuklara yönelik "Suriye Yetim Sevindirme" etkinliği düzenlendi.

İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atilla, Eyyübiye Çamlık Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte, İHH olarak Suriye'deki savaşın başlamasından bu yana Suriye ve Türkiye'deki Suriyeli yetimlere sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi.

ÇOCUKLAR ÇOK SEVİNDİ

Güçlerinin yetmediği durumlarda takviye aldıklarını, bugün de Said Yardım Derneği'nin sağladığı yardımlarla Suriyeli yetimleri sevindirdiklerini belirten Atilla, tüm dernek yetkililerine teşekkür etti.

Said Yardım Derneği Başkanı Abu Abdurrahman ise Türkiye ve Türk halkına Suriyeli vatandaşlara yaptıkları yardımlar dolayısıyla teşekkür etti.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de Suriyeli vatandaşların ülkelerine terkederek Türkiye'ye sığınmak zorunda kaldıklarını belirterek, tüm Suriyelilerin başlarının tacı olduğunu ifade etti.

Palyaçolar eşliğinde eğlenen ve ardından yemek ikram edilen Suriyeli 100 yetim çocuğa kişi başına 300 dolar ve oyuncak dağıtımının ardından etkinlik sona erdi.

Törene, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Suriyeliler katıldı.

YORUMLAR 1
  • cahiler 8 yıl önce Şikayet Et
    herkes bu hayir kurumlarina yardim veriyodu, HAMA VATANDASI KÜSTÜRDÜLER DENIZ FENERI GIBILERI YOKSA VATANDAS ALMANYADA COK HAYIR YAPIYODU :
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'