Bakırköy'de 54 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Grup Yorum konseri için eylem yapan gruplardan 54 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakırköy'de 54 kişi gözaltına alındı
Bakırköy'de 54 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 12.04.2015 21:02 GÜNCELLEME 12.04.2015 21:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet'ten yapılan yazılı açıklama şöyle:

"12.04.2015 tarihinde Bakırköy ilçesinde Grup Yorum tarafından yapılması planlanan konser; İstanbul Valiliği'nce, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C Maddesi uyarınca uygun görülmemiştir. İstanbul Valiliği'nin aldığı kararı tanımadıklarını beyan eden bazı gruplar, Bakırköy'de eylem yapma çağrısında bulunmuşlardır. 

Bakırköy İlçesine gelen gruplar barikatlar kurarak tedbir alan görevlilerimize ve çevreye taş, havai fişek ve molotoflarla saldırmıştır. Yapılan tüm ikazlara rağmen kanunsuz eylem yapan gruplara müdahale edilmiş, yapılan müdahalelerde 54 kişi gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahıslardan 65 adet molotofkokteyli ile 16 adet havai fişek bataryası ele geçirilmiştir."

YORUMLAR 2
  • KURTALANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakim ve savcılar kanun olmadığı için tutuklayamıyoruz deme hakkınız kalmadı. Molotof, havai fişek ve taş bilye hepsi silah sayılıyor. Yüzünü kapatanlar var. Hadi görelim tutuklayın. 5 yıl ve üzeri ceza ile yargılayın. Unutmayın savcımızı şehit eden bunlardı. Valilik savcımızın şehadetine saygısından bunlara izin vermedi.
    Cevapla
  • Sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    Yasa çıktı Gereği yapılsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor