Gülerce: Siyasi cinayet bile işleyebilirler

1 yıl öncesine kadar Fethullah Gülen'e en yakın isimlerden biri olan Hüseyin Gülerce, seçimlere yaklaşırken korkunç iddialarda bulundu.

Gülerce: Siyasi cinayet bile işleyebilirler
Gülerce: Siyasi cinayet bile işleyebilirler
GİRİŞ 13.04.2015 08:14 GÜNCELLEME 14.04.2015 07:25
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Sabah'tan İsa Tatlıcan'a konuşan Hüseyin Gülerce, uzun yıllar Fethullah Gülen'in sağ kolu, Gülen hareketinin ikinci adamı olarak bilindi. Televizyon ekranlarında Gülen'i temsil eden isim olarak açıklamalar yaptı. Zaman Gazetesi'ndeki yazısı hep Gülen'in mesajı olarak yorumlandı. Bir dönem Gülen hareketinin medya ve sanat dünyası ile ilişkilerini yürüten Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın da başkanlığını yaptı. 17 Aralık polis-yargı darbesinden sonra Paralel örgütü eleştirerek Zaman'dan istifa eden Hüseyin Gülerce yaklaşan 7 Haziran seçimleri için kritik değerlendirmelerde bulundu.

-Savcı suikastinden Diyadin'de PKK'nın askere saldırmasına kadar toplumu tedirgin eden sıradışı olaylar yaşıyoruz. Bunlar ne anlama geliyor?

Bugün değil 7 Şubat 2012 MİT krizinden bu yana olağanüstü günler yaşıyoruz. Çünkü ilk defa o tarihte, bugün Paralel Yapı dediğimiz organizasyon ray değiştirdi. İstanbul'da Savcımızın şehit edilmesi, İstanbul Emniyeti önünde o teröristin el bombası atarken vurulması, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ve son olarak Ağrı Diyadin'de PKK'lı teröristlerin jandarmamıza yönelik hain saldırısı… Ben, PKK terörünün de devreye girmesiyle şer ittifakı tarafından bir düğmeye yeniden kesin basıldı diyorum. 

SİYASİ CİNAYET İŞLEYEBİLİRLER

-Neleri yapabilirler? Mesela önemli isimlere suikastlerden bahsediliyor. 

Benim endişem de burada başlıyor. Tayyip Erdoğan düşmanlığında gözleri dönmüş durumda. Gezi provokasyonundan daha hazırlıklı, daha acımasız olacaklar. Seçim öncesinde kaos planının parçası olarak siyasi cinayetler bile işlenebilir. Hedef, kamuoyunun yakından tanıdığı bir sanatçı, fikir adamı, gazeteci ya da siyasetçi olabilir. Vermek istedikleri mesaj çok açık: "Hükümet Türkiye'yi yönetemiyor. Erdoğan diktatörlüğe gidiyor…" 

YORUMLAR 140
  • büyük kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    Gül kardeşim ve diğer arkadaşlar sizlere sesleniyorum moda deyimle paralel Değilim ama geçende hizmetin bi kolejinde arkadaşım çalışıyordu oraya gittim vallahi kendimden utandım adamlarda ve kadınlarda öyle bir Nur varki yüzlerinde kendi adıma söylüyorum bende o nurun zerresi yok yemin ediyorum ne kadar terbiyeliler bi görseniz. Bir tanesi geldi dedi ki hocam vallahi 6 aydır( şimdi 1 seneye yaklaştı) maaş alamıyoruz hocam dedi 4 Çocuğum var dedi Saçı başı ağarmış adamın. Vallahi Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Yutkundum kaldım. Bu insanlara revamı bu ya Allah Aşkına revamı size soruyorum ne yaptı bu adamlar ya
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu parelel yapı denilen gruba güvenmiyorum herşeyideğil ama bazı olumsuz şeyleri beklerim, ama yıllarca en derinlerinde bulunan herşeyi şahit olan bu saçları ağarmış adamın şimdi 180 derece dönmüş fikirlerinede güvenmiyorum.hadi kadir mısıroğlu deseniz anlarım adam dünde bugünde gülene tavrı aynı net.bana gülenin çoğu sırrına vakıf olan latif erdoğan ,hüseyin gülerce gibi kişiler samimi gelmiyor kusura bakmayın
    Cevapla
  • gül 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun büyük Kartal herkez birşeyler yapsın parelelin üstüne atsın
    Cevapla
  • kml 9 yıl önce Şikayet Et
    bu güne kadar kaç kişiyi öldürdüler yazıklar olsun ifadeye
    Cevapla
  • büyük kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen yolda yürürken ayağım taşa takıldı kesin paralel yapıdır. yahu işlediğiniz cinayetrleride mi masum insanlara iftira atıyosunuz insaf ya! burdakilerin çoğunun çocuğu üniversitede hizmetin ya evinde yada yurdunda kalmıştır. hala burda iftira atıp çocukları burlarda kalan vardır nasıl bi kafanız var sizin ya alın o zaMAN çocuklarınızı neden oralara veriyorsunuz çünkü güveniyorsunuz değil mi? Allah bunun hesabını sorar iftira atmayın artık kardeşlerim.
    Cevapla
  • sakaryali 9 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin gülerceyi dinleseydin senden benden daha çok biliyo cemeatı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar