Askere cep telefonu serbest olacak

Erbaş ve erlerin TSK tarafından onaylı cep telefonları ile belirli saatlerde konuşma imkanına kavuşturulacak.

Askere cep telefonu serbest olacak
Askere cep telefonu serbest olacak
GİRİŞ 13.04.2015 10:42 GÜNCELLEME 13.04.2015 10:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerine emanet edilmiş vatan evlatlarının" aileleriyle iletişimini geliştirmek, moral ve motivasyonu yükseltmek maksadıyla kışlalarda cep telefonlarının belirli koşullar ve saatlerde kullanılmasına yönelik çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

Açıklamada, "Uygulamanın başlamasıyla birlikte erbaş ve erlerimiz özellikleri Türk Silahlı Kuvvetlerince belirlenmiş ve onaylanmış cep telefonlarıyla belirli saatlerde ve belirlenmiş numaralarla aileleriyle konuşma imkanına kavuşacaktır" ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Alpaguhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Askerde telefon hiç kullanmadım diyen çok nadirdir..Yasakta olsa herkeste telefon vardı geçmiştede böyleydi şimdide...Askerler müzik tv kanallarına falan ne mesajlar istekler atıyorlar görseniz :)) tv.lerdeki haber programlarına fotoğraflar gönderen bile çok :))
    Cevapla
  • Ali Taş 9 yıl önce Şikayet Et
    Moral ve motivasyon için 1-Kötü işler yapmış bu yüzden ceza almış,madde bağımlılığı olan kişileri askere almama 2-Kötü davranış ve küfürü ortadan kaldırmak 3-Görevleri adil dağıtmak,mevsime göre giyilmesi gereken başlık,pelerin,eldiven gibi giyeceklerin hava olsun diye yasaklamamak 4-Hergün ne idiğü belirsiz çorba.bulgur pilavı,nohut veya kuru fasulyeyi yedirmemek 5-Kafaya estimi askerin izin gününü iptal etmemek 6-Askere en azıdan ailesine muhtaç olmayacak aylık ödeme yapmak gibi şartlar düzeltilirse asker motive olur.
    Cevapla
  • Yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    bizde üst devrelerden (2 asker) cep telefonu yakalattı diye tüm tabur saat sabah 8'den saat 16'ya (4'e) kadar sürünmüştük. Bunun vebalini kim ödeyecek. benimde romatizmal hastalığım azdı. tamda böyle kapalı rutubetli nisan ayı idi. Gerçi biz ahirete bıraktık.
    Cevapla
  • kardeşim 9 yıl önce Şikayet Et
    telefon kullanmayan asker mi var Allah aşkına.ben muşta telefonu cepte dururdu.komutana diğer arkadaşların çıkarır rehberden numarasını verirdim.muşun ilçelerinde zaten günde 2saat akşamları komutanlar arkadaşlara veriyodulaerar
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Asker ocaginda cep telefonu gerekli ama olmamamasi daha iyi Özellikle acemi birliklerinde kesinlikle olmamali
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    sen götürme biz götürürüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!