Ağrı'da çatışmadan geriye kalanlar!

Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde hayat bu sabah normale döndü

Ağrı'da çatışmadan geriye kalanlar!
Ağrı'da çatışmadan geriye kalanlar!
GİRİŞ 14.04.2015 16:59 GÜNCELLEME 14.04.2015 16:59

Tendürek Dağı eteğindeki Yukarı Tütek Köyü'nde cumartesi günü PKK'lı teröristlerin askerlere ateş açmasıyla çıkan ve gün boyu süren çatışmanın ardından gergin günler geçiren Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde hayat bu sabah normale döndü. Diyadin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürerken, esnaf bu sabah işyerlerini açtı, vatandaş da cadde ve sokaklara çıktı.

Türkiye'nin gündemine 'bomba' gibi düşen olayın ardından Diyadin'de 3 gün hayat durma noktasına geldi. Eczaneler ve fırınlar dışında hiçbir işyeri açılmazken, bugün sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için sokak ve caddelere çıktı. Esnafın işyerlerini açmasıyla ilçe yeniden hayat normale döndü. 

Cumhuriyet Başsavcılığı Yukarı Tütek olayları ilgili olarak soruşturmayı sürdürürken, etkinliğe katılanların çektikleri fotoğraflar da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yaklaşık 10 saat süren çatışmanın yaşandığı bölgede geride kalan boş kovanlar, patlamamış el bombaları olayın şiddetini gözler önüne seriyor. Ayrıca vatandaşların yaralı askerlerin nakli sırasında gösterdiği özen de dikkatle değerlendirildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı