Fatih Ürek son dakika sağlık durumu en son haberi

Fatih Ürek sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi! Gribe yakalanan sanatçı yoğun bakıma alındı. Peki Fatih Ürek'in sağlık durumu nedir

Fatih Ürek son dakika sağlık durumu en son haberi
Fatih Ürek son dakika sağlık durumu en son haberi
GİRİŞ 20.04.2015 09:31 GÜNCELLEME 20.04.2015 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sanatçı geçtiğimiz haftalarda geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından bir haftada 10 kilo verdi. Sadece sıvı tüketen Ürek'in bağışıklık sistemi çöktü. Gribe yakalanan sanatçı yoğun bakıma alındı. Peki Fatih Ürek'in sağlık durumu nedir?

 Fatih Ürek kilo vermek için girdiği mide küçültme ameliyatı sonucu 10 kilo verdi. Ünlüü sanatçı uyguladığı sağlıksız kilo verme yöntemi sonucu yoğun bakıma girdi. Ameliyatın ardından uyguladığı özel diyet için sadece sıvı besinlerle beslenmesi sonucunda yakalandığı gribin vücudun bağışıklık sistemini iflas ettirdiği, bu nedenle yoğun bakıma alındığı belirtildi. Sanatçı hakkında beklenen haber sonunda geldi.Açıklama yapan doktor, şarkıcının durumunun iyi olduğu söyledi. İşte Fatih Ürek'in son sağlık durumu hakkında en detaylı bilgiler burada.
 

MİDE KÜÇÜLTME OPERASYONU GEÇİRMİŞTİ
 

Mide küçültme ameliyatı geçiren ve ardından bir haftada 10 kilo veren 98 kilodan 88'e düşen şarkıcı Fatih Ürek'in önceki gün fenalaşıp yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. Ürek'in sadece sıvı besinlerle beslenmesi sonucunda yakalandığı gribin vücudun bağışıklık sistemini iflas ettirdiği, bu nedenle yoğun bakıma alındığı da belirtilmişti.
 

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI
 

Geçirdiği operasyonun ardından sadece sıvı besinler tüketebilen Fatih Ürek'in grip nedeni ile fenalaştığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi. Sanatçının menajeri, "Sadece sıvıyla beslendiği için gribe yakalandı. Kendisi gayet iyi" açıklamasını yaptı.
 

SAĞLIK DURUMU İYİ

 
Mide küçültme ameliyatı geçiren ve ardından bir haftada 10 kilo veren Fatih Ürek'in, durumunun iyi olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada ise "Sanatçı Fatih Ürek 17 gün önce tüp mide ameliyatı geçirmiştir. Ameliyat sonrası bağışıklık sistemi baskılanmasına bağlı olarak geçirdiği enfeksiyon sebebiyle 3 gün önce hastanemize başvurmuştur. Genel sağlık durumu iyi olan Fatih Ürek, normal odada takip edilmeye devam etmektedir." denildi.

FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum’da doğmuştur.
 
Sevgi, Selvi, Nurgül adında 3 ablası olan Fatih Ürek bir yaşındayken, Erzurum'da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan, aslen Malatya’lı olan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınması ile orada büyüdü. Annesi Seher Hanımdır. İlkokulu Bursa’da okudu. Babası çalışmak için İstanbul'a gitti. Babası altı ayda bir eve geliyordu bu yüzden onu annesi büyüttü. Orta birde beklemeye kalır: ‘‘O sene Bursa Devlet Tiyatrosu'nun figüran kadrosuna girdi. 20 yaşına kadar tiyatroda çalıştı. Sonra haksızlık yapıldığını düşündüğü için işten çıktı. Bu dönemde; züccaciyecide, mobilyacıda çalıştı, kuş sattı.
 
Ablasıyla bir gün; Taylan Gazinosu'na yemeğe gittiklerinde orada ona şarkı söyle diye ısrar ettiler, beğenilince ardından İş teklif ettiler. Böylece sahneye adım atmış oldu. Bu arada züccaciyecide çalışmaya devam ederek bir hoca tutup şarkı çalışmaya başladı.
 
Gençliğinde ses sanatçısı olmaya karar verdikten sonra Bursa’da Taylan Gazinosunda çalışmaya başladı, daha sonra da 1989 yılında İstanbul'a taşındı. Önce Şişli'de oturdu, sonra para kazanmaya başladıkça semt değiştirdi, önce Etiler'e, oradan Tarabya ve Sarıyer'e taşındı.
 
1993 yılında çıkardığı Yaktı Yaktı albümüyle, Times Dergisinin düzenlediği ankette "Best Album Cover Of All Time" ödülünü kazandı.
 
Fatih Ürek, köfte dudaklarıyla çizgi film kahramanı Fred Çakmaştaş'a benzetilmektedir. Parıltılı pantolon, Transparan gömlek, Yılan dansı ve "Hadi Hadi" şarkısıyla gülen suratı hafızalara kazınmıştır.
 
Fatih Ürek’e ilk defa Mehmet Ali Erbil ‘‘top’’ diyerek aklı sıra espri ile karışık aşağılamıştır. Ancak Fatih Ürek, bu tip saldırılara cevap vermemektedir.
 
Bodrum'da cafe açan Fatih Ürek, İstanbul Astoria'da ikamet etmektedir. 

YORUMLAR 1
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum'dan böyle bir şahsiyetin çıkmasına inanamıyorum.Olamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu