Borcu yüzünden kendini yakmak istedi!

Malatya’da, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alamadığını ileri sürerek Kaymakamlık önünde kendini ateşe verdi.

Borcu yüzünden kendini yakmak istedi!
Borcu yüzünden kendini yakmak istedi!
GİRİŞ 15.04.2015 14:03 GÜNCELLEME 15.04.2015 14:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeşilyurt ilçesi Gözene mahallesinde yaşayan Ali Özbay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alamadığını iddia ederek, yanında getirdiği benzini üzerine döktü. Valilik önünde meraklı bakışlar arasında birden çakmağı çakan Özbay, kendini ateşe verdi. Alevler içerisinde kalan Ali Özbay yere düşerken, çevredeki polisler şahsa müdahale ederek ateşi söndürdü.

Yangın tüpünün kullanıldığı müdahalede, Vali Süleyman Kamçı da olay yerine gelerek bilgi aldı. Vali Kamçı, Özbay'a neden böyle bir eylemde bulunduğunu sordu. Ali Özbay da, 2 bin lira borcu olduğunu ve ev kirasını ödeyemediğini söyledi. Vali Kamçı bunun üzerine, Özbay'a borçlarının ödeneceği sözünü verdi. Vali Süleyman Kamçı ayrıca, bir daha böyle girişimlerde bulunmaması için Özbay'dan söz istedi. Ali Özbay da, bir daha böyle yapmayacağına söz verdi.

Olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Özbay, yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Özbay, geçen Ocak ayında Yeşilyurt Kaymakamlığı önünde aynı şekilde kendini ateşe vermişti. Yüzde 70 engelli olduğunu savunan Ali Özbay, o dönemde kendisine dizüstü bilgisayar verilmesini talep etmişti.Özbay’ın bekar olduğu ve köyünde yalnız yaşadığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • oflu 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçen senelerde basbakanligin önünde havaya ateş açan biri vardı konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı biz bu kişiyi 3defa işe yerlestirdik demişti acaba bizdemi böyle eylemler yapıp işe yerlesek
    Cevapla
  • önce...edeb 9 yıl önce Şikayet Et
    Kara ali ....edebsiz.....edebli ol...sen kimsin burada yorum yapanlara "cahil diyorsun......edebsiz.....ahlaksız....
    Cevapla
  • ...garip...ülke 9 yıl önce Şikayet Et
    ....e'kardeşim sen yardımlaş'ma fonundan para filan alamazsın....... """Önce suriyeli güzel kardeşlerimiz yardımlaşma fonlarını sonuna kadar boşaltsın...... ""Kalırsa sende alırsın""" ...nede olsa bizler türkiye olarak ev sahibiyiz....
    Cevapla
  • birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    bazıları ecevit döneminde atılan kasayı örnek gösterip oy topluyordu... aynı manzara hatta daha aşırı bir manzara var...
    Cevapla
  • Karaalioglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bıraksaydınız yansaydı. Adet edinmiş terbiyesiz herif. Yarın da kendini yakıp araba istesin. Bu yoruma cevap yazacak cahiller önce haberin tamamını okusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam