İbrahim Tatlıses sağlık durumu son dakika haberi

İbrahim Tatlıses sağlık durumunun giderek iyiye gitmesinin ardından ülkesine dönmek için gün sayıyor. İbrahim Tatlıses en son sağlık durumu

İbrahim Tatlıses sağlık durumu son dakika haberi
İbrahim Tatlıses sağlık durumu son dakika haberi
GİRİŞ 24.04.2015 08:10 GÜNCELLEME 24.04.2015 09:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumu nedir? İmparator ameliyat sonrası hala uyutuluyor mu? Türkiye'ye ne zaman dönecek? Tekrardan türkü söyleyebilecek mi? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunu ele aldı.

 

İbrahim Tatlıses ekranlara geri dönüyor

Yaşadığı silahlı saldırı ve geçirdiği bir dizi ameliyattan sonra ekranlara zorunlu olarak müziğe uzun süre ara veren İbrahim Tatlıses’in ‘İbo Show’la ekranlara geri döneceği iddia edildi.

Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında Sibel Can’ın Amerika’da ameliyat olan İbrahim Tatlıses’i ziyareti konuşulurken, konuk yorumculardan İdil Çeliker İbo Show’un yeniden başlayacağını ve ilk konuğunun Sibel Can olacağını iddia etti.

 

İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumunu merak eden hayranlarına sevindirici haberler gelemeye devam ediyor. Amerika'da geçirdiği riskli beyin ameliyatı sonrası bir an evvel sağlığına kavuşmayı bekleyen Tatlıses'ten sürpriz bir kare geldi. Daha öncesinde ailesi ve yakın çevresinden sosyal medyada yapılan açıklamalarla hakkında bilgi edindiğimiz İmparator en son geçtiğimiz günlerde Urfa'da yerel bir kanal'a canlı telefon bağlantısı yapmış ve sağlık durumu ile ilgili sıcak açıklamalarda bulunmuştu. İşte yapılan açıklamaların ardından en bomba haber ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Miama'deki hastane odasında çiğköfte partisi yaparken ki fotoğraflarını Instagram'da görülmesi oldu. İşte otel odasında yaptığı mangal keyfinden sonra bir ilke daha imza atan sanatçının hastane odasındaki çiğköfte partisi...

ABD'de beyin ameliyatı geçiren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses artık yurda dönmek için gün sayıyor. Sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini belirten Tatlıses Miami'deki hastane odasında çiğköfte partisi yaptı. Amerika'da geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında tedavisine devam edilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Instagram'dan yeni bir fotoğraf paylaştı.

 

Oğul Tatlıses: Babamın durumu iyiye gidiyor

Miami’de beyin ameliyatı olan babası İbrahim Tatlıses’i yalnız bıraktığı için eleştirilen Ahmet Tatlıses ilk kez konuştu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, babasının son durumuyla ilgili bilgi verdi.

''Şimdi babamın ilk ameliyatına giren İlhan Elmacı hocanın yanından çıktım. Babamın filmlerini oradan mail atıyorlar, burada doktorlar inceliyor.'' diyen Tatlıses,  ''Allah’a şükür şu anda bir sorun yok, her şey iyiye gidiyor.'' diye konuştu.

BABAMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

''Tatlıses’in sol tarafındaki felç durumu bitecek mi?'' şeklindeki soruya ise oğul Tatlıses, ''Bunu konuşmak için çok erken. Ama sağlık durumu iyi. Çok da iyiye gidiyor. Haberlerde çıktığı gibi değil. Sevenleri çok dua ediyor, çok telefonlar geliyor.'' dedi.

BU HİÇ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL!

Babasını yalnız bıraktığı için kendisine yöneltilen eleştirilere, ''Acıbadem Hastanesi’ndeki doktorlar neler çektiğimi biliyor.  3 yıldır ağır bir tedavi görüyorum, şimdi iyi gibiyim. Hastalığım çok kötü bir hastalık değil ama ne olduğunu söylemek istemiyorum.'' diyen Ahmet Tatlıses, ''Bugüne kadar babamı hiç yalnız bırakmadım. Ona  çok düşkünüm ama şu an yanında değilim. Bu hiç kolay bir şey değil. '' diye konuştu.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 tarihinde Şanlıurfada doğmuştur. İbrahim Tatlisesin annesi Kürt, babası Araptır. Tatlıses olmadan önceki soyadı Tatlıydı. Yedi çocuklu kalabalık ve fakir bir ailenin çocuğuydu. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalıştı. Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adanada ardından Ankarada çeşitli gazinolarda sahneye çıktı.

1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiyeye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümlerinin satışı milyonları aştı. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar" "Sormadın beni" "Fırat" gibi popüler parçaları kendisine has üslubuyla yorumlayarak 1996 ve 1997 yılında sayısız ödülün sahibi oldu. Sinema filmleri yaptı, talk show programları hazırladı. Yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, köşe yazarı, besteci ve yorumcu İbrahim Tatlısesin sahip olduğu şirketler grubu; gıda, film, yapım, turizm, havacılık ve yayıncılık dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirketlerinin ve kendisinin terör örgütlerine finansman sağladığı iddiası vardır. 1997 yılının Kasım ayında "At gitsin" adlı albümünü yaptı. 1999 yılının Ağustos ayında "Selam olsun" adlı albümünü yaptı. 2000 yılının Eylül ayında "Türkülerimiz" ile "Türkü dinle, türkü söyle" adlı albümünü yaptı. "Yetmez mi" adlı otuzdokuzuncu albümü 5 Ekim 2001'de albümünü yaptı. Eylül 2002 - Nisan 2003 arasında "Tek Tek" isimli albüm çalışması yaptı. 2 Haziran 2003 tarihinde "Tek Tek" isimli albümü yaptı. 7 Nisan 2004 tarihinde Hyundai araba markalarının "Aslan gibi" adlı reklamı yaparken Özcan Denizin şarkısını söyledi. 20 Ekim 2004 tarihinde "Aramam" adlı kırkbirinci albümünü yaptı. Bu albümün çıkış parçası "Aramam"dır. 30 Ekim 2005 tarihinde "Sizler için" adlı kırkikinci albümünü yaptı. 14 Ocak 2007 tarihinde "Bulamadım" adlı kırküçüncü albümünü yaptı.

İbrahim Tatlıses; 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Genç Partiden İstanbul 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Partisi, barajı aşamayınca milletvekili seçilemedi. 5 Mart 2008 tarihinde "Neden" adlı son albümünü yaptı.

14 Mart 2011 gece yarısı, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV binasından çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğradı. Arabasına bindikten kısa bir süre başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen Tatlıses başından vurularak, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve İbrahim Tatlıses'in sol tarafı felç oldu. İbrahim Tatlıses 59 yaşında (27 Eylül 2011'de) 11 yıldır beraber olduğu Ayşegül Yıldız ile evlendi. İbrahim Tatlıses tedavi gördüğü Maltape Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi"nde evlendi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydığı nikâhın şahitleri işadamı Yüksel Çağlar, Recep Aydemir ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu.

9 Nisan 2013'te İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız doğum yaptı ve Tatlıses ikilinin Elif Ada adında bir kız çocuğu oldu.

YORUMLAR 12
  • susimitkova 8 yıl önce Şikayet Et
    imparator tatlises sana guveniyoruz tas gibi olacaksin hisaallah
    Cevapla
  • susimitkova 8 yıl önce Şikayet Et
    imparator tatlises sana guveniyoruz tas gibi olacaksin hisaallah
    Cevapla
  • İsmail sönmez 8 yıl önce Şikayet Et
    Dön artık be Urfalı
    Cevapla
  • yosef. .iran 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyorom iparator ibrahim.tatlises omromon sonona kadar kalbimdasin...sevghilar saygilar
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah duşmanima böyle aci wermesin insanlar birbirinizi sewin ölumlu dunya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor