Üniversitede sandalyeli kavga

Mersin Üniversitesi'nde, karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sonucunda 4 öğrenci yaralandı.

Üniversitede sandalyeli kavga
Üniversitede sandalyeli kavga
GİRİŞ 16.04.2015 18:30 GÜNCELLEME 16.04.2015 18:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin Üniversitesi içerisinde bulunan Cumhuriyet Alanı'nda, daha önce yaşanan gözaltılar ile ilgili eylem yapan sol görüşlü öğrenciler, eylemlerini bitirdikten sonra dağılmaya başladı. Bu sırada alanın yan tarafında bulunan kafede oturan karşıt görüşlü öğrenciler ile karşı karşıya gelen sol görüşlü öğrenciler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda sandalyeler havada uçuşurken, 4 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. Kafeteryaya sığınan yaralı öğrenciler, olay yerine gelen ambulans ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Birbirlerine sandalyeler fırlatan öğrencilere çevik kuvvet ekipleri kalkanlarla müdahale etti.

Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile son bulan kavga, bir süre ortamın gergin olmasına yol açtı. Üniversitedeki karışıklığı gidermek üzere görev alan ekipler, başka bir olayın yaşanmaması için alandan ayrılmadı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • derviş beye 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlis dusunuyorsunuz efenim o zaman dereceyle ogrenci alan odtuye ne diyeceksiniz ?
    Cevapla
  • derviş 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim üniversiteden biliyorum , bu serseriler genelde sözel bölüm öğrencisidir. Sözel bölümlerinde kendi içinde zorluk dereceleri vardır , bölümün zorluğu azaldıkça bu şekilde serseri öğrenci barındırma ihitimali artıyor. Aynı şekilde düşük puandan alan bölümlerde de çok bulunur bu sözde siyasi görüşü olan serserilerden. Adam 2 soru çözüp üniversiteye geliyor , sonra ortalığı karıştırıyor , nasıl olsa atmış kapağı üniversiteye... Bu bölümlerin kontenjanlar düşürülmeli.
    Cevapla
  • bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    kapatılmalı bence...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek