THY uçağına bomba ihbarı yapıldı

THY'nin İstanbul-Basel seferini yapan uçağına bomba ihbarı yapıldı, uçak acil olarak Türkiye'ye geri döndü.

THY uçağına bomba ihbarı yapıldı
THY uçağına bomba ihbarı yapıldı
GİRİŞ 17.04.2015 12:19 GÜNCELLEME 17.04.2015 14:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Basel seferini yapan uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak Bulgaristan hav üssünden Atatürk Havalimanı'na geri dönüş yaptı.

Uçak Bulgaristan hava sahasından dönerek saat 13.17'de Atatürk Havalimanı'na indi.

Uçağın inmesinin hemen ardından DHMİ itfaiyesi uçağı park yerine kadar takip etti. Uçak aranmak üzere apronda güvenli bir bölgeye çekildi.

Bomba uzmanı ekipler uçağa girerek kabin içinde arama yapmaya başladı.

UÇAKTAN ÇIKTI

THY'nin Serik isimli JHD kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağının içerisinde 'bomba var' yazılı bir kağıdın bulunduğu iddia edildi.

İHBAR ASILSIZ ÇIKTI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Basel seferini gerçekleştiren uçağına yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da bomba ihbarı yapılan uçakta olduğu öğrenildi. 

Atatürk Havalimanı’ndan kalktıktan bir süre sonra tuvaletinde “bomba var” yazılı not bulunan Basel uçağı, geri döndü. Saat 12.10 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yapan 737-800 tipi yolcu uçağı, boş bir alana çekildi. Emniyet yetkilileri uçağın içinde ve kargosunda yaptığı aramalarda olumsuz bir şeye rastlanmadı. 

YORUMLAR 12
  • sonuc 9 yıl önce Şikayet Et
    ucuncu hava alani yapiyoruz diye dunyayi velveleye verirseniz, iki de bir avrupanin kanina dokunacak aciklamalar yaparsaniz, onlar da bildikleri sekilde mucadeleye baslar. bu daha baslangic bunlar ucagimizi dusururse sasirmam.
    Cevapla
  • thy 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar tamamen almalların işi,...thy nin dünyadaki itibarını kotulemeye calisiyor
    Cevapla
  • Bu kadar kolaymı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca hangi havalanını olduğunu sormamışsın. Atatürk mü, Sabiha Gökçen mi, ankara mı, Antalya mı, izmir mi, Adana mı, frankfurt mu, lisbon mu, Zürih mi hangisini soruyorsun ?.
    Cevapla
  • Bu kadar kolaymı 9 yıl önce Şikayet Et
    Kağıdı koyabilen bombayı da koyabilir demek ki !! Verdikleri mesaj bu bence. Birde yalancı çoban hikayesi var unutmamak lazım.
    Cevapla
  • Kolay değil 9 yıl önce Şikayet Et
    hayatında hiç havaalanına gittin mi?
    Cevapla
  • ilvan 9 yıl önce Şikayet Et
    son zamanda bu tür ihbarlar cogalmaya basladi. sebebi ise büyük bir ihtimalle almanya´nin THY´daki inanilmaz büyümesi ile tekere comak sokmak istemesi bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık