"Ailemle kütüphanede okuyorum" projesi

Bilecik Atatürk İlkokulu proje ekibi tarafından uygulamaya konulan "Ailemle kütüphanede okuyorum" projesi kapsamında öğrenci ve veliler kitap okuyor

"Ailemle kütüphanede okuyorum" projesi
"Ailemle kütüphanede okuyorum" projesi
GİRİŞ 17.04.2015 12:19 GÜNCELLEME 17.04.2015 12:19

Bilecik Atatürk İlkokulu proje ekibi tarafından uygulamaya konulan "Ailemle kütüphanede okuyorum" projesi kapsamında öğrenci ve veliler kitap okuyor.

Okul Aile Birliği yönetiminden Hülya Kavadar, İl Halk Kütüphanesini tanımak, ihtiyaç duyulduğunda kütüphaneden yararlanma yollarını öğrenmek, nasıl davranılması gerektiğini yerinde yaparak öğrenebilmek amacıyla projenin uygulamaya konulduğunu bildirdi.

Ağırlıklı ikinci sınıf öğrenci ve velilerin yer aldığı projede, öğrencilerle birlikte velilerinde birlikte okumaktan keyif almalarını, okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve farkındalık oluşturulmasının hedeflendiğini bildiren Kavadar, "Çocuklarımız, ailesiyle birlikte kütüphanede kitap okumaları ve yararlanmaları keyif alacaktır. Kütüphanede okuma alışkanlığını sürdürmede veya kaynak kitaplardan yararlanma konusunda rahatlıkla gelerek faydalanabileceği bir yer olduğu düşüncesi olumlu fikirler oluşturur. Ayrıca, kendisine uygun gördüğü meslek gruplarındaki çeşitliliği de artıracaktır" dedi.

2. sınıf öğretmenlerinden Cemile Yılmaz öncülüğünde öğrenci ve veliler, İl Halk Kütüphanesi ziyaretlerinde Kütüphane Müdürü Pınar Dengiz'den bilgi alarak, birlikte kitap okudular.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!