1 Mayıs gösteri alanları açıklandı

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapılacağı alanları açıkladı.

1 Mayıs gösteri alanları açıklandı
1 Mayıs gösteri alanları açıklandı
GİRİŞ 17.04.2015 18:16 GÜNCELLEME 17.04.2015 18:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taksim Meydanı'nda gösterilere izin verilmezken, kentin birçok meydanında gösterilen yapılabileceği belirtildi.İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapılacağı alanlar belirtildi. Taksim Meydanı'nda gösterilere izin verilmezken, Anadolu Yakası'nda etkinliğin yapılacağı alanlar Kartal Meydanı (Çeçenistan Parkı), Kadıköy Yeni Salı Pazarı, Pendik Cumartesi Halk Pazarı alanı olarak belirlendi.

Avrupa Yakası'nda ise gösterilere izin verilen alanlar şöyle:

“Bakırköy Cumhuriyet Meydanı, Bakırköy Cumartesi Pazar Alanı, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii önündeki otopark alanı.”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir işçiyim ama ne nevruz bayramını nede işçi bayramını sevmiyorum. Bazı kendini bilmezlerin ekmeklerine yağ çalınmış çocuk gibi sağa sola saldıracak fırsat gözüyle görmelerinden dolayı. Olmaz olsun böyle bayram, neresi bayram bunun bilemiyorum ki. Bu arada hakkıyla bu bayramları kutlayanlara sözüm yok, alnının akıyla evine ekmek götüren can ciğer işçimin en mutlu günüdür. Söz yerini bilir. Siz sakın üzerinize alınmayın can yoldaşlarım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira