AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Turhan, Tire'de

Turhan: "Koalisyon hükümetleri Türkiye'yi ekonomik anlamda her zaman zarara uğrattı"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Turhan, Tire'de
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Turhan, Tire'de
GİRİŞ 17.04.2015 21:57 GÜNCELLEME 17.04.2015 21:57

AK Parti İzmir milletvekili adayı İbrahim Turhan, koalisyon hükümetlerinin Türkiye'yi ekonomik anlamda her zaman zarara uğrattığını öne sürdü.

AK Parti Tire ilçe teşkilatında partililere seslenen Turhan, kendisinin Tire doğumlu olduğunu, bu ilçenin adayı olmanın kendisine gurur verdiğini söyledi.

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koalisyonlara açık olduklarına yönelik açıklamalarına dikkat çeken Turhan, şöyle konuştu:

"Biz, 'bunların birbirinden farkı yok' diyerek 50 kere anlatmaya çalışsak ancak anlatırdık. Bugün CHP genel başkanı kendisi itiraf etti. Koalisyon hükümetleri Türkiye'yi ekonomik anlamda her zaman zarara uğrattı. Koalisyon hükümetlerinin ömürleri ancak bir yıl oldu. İnsanlar yazar kasalarını sokaklara attı. 2002 yılında vatandaşımız AK Parti'ye teveccüh duydu ve AK Parti tek başına hükümet kurdu. O gün ilk iş ülkemizin ekonomisinin düzeltilmesiydi."

Halkın artık cumhurbaşkanını kendisinin seçtiğine dikkat çeken Turhan, "Milletten başka notere, mahkemeye gitmeyiz. Bugüne kadar millete gittik bundan sonra da millete gideceğiz. Milletin önünde milletin kararından başka kararlara gitmeyiz boyun eğmeyiz. Bedduacıların sözüne kulak asmayız” diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'