Çorlu'da "Uluslararası Çocuk Festivali"

Belediye Başkanı Baysan: "6. Uluslararası Çocuk Festivali'ni, 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğiz''

Çorlu'da "Uluslararası Çocuk Festivali"
Çorlu'da "Uluslararası Çocuk Festivali"
GİRİŞ 18.04.2015 11:15 GÜNCELLEME 18.04.2015 11:15

Ccedil;orlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ''6. Uluslararası Çocuk Festivali"nin, 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi.

Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin geleneksel hale getirdiği Uluslararası Çocuk Festivali'ni bu yıl da birbirinden değişik etkinliklerle yapacaklarını belirtti.

Festivalin 6 gün süreceğini kaydeden ve Türkiye, Arnavutluk, Arjantin, Endonezya, Kırgızistan, Makedonya, Meksika, Polonya, Rusya, Slovakya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çocuk halk dansları topluluklarının, Çorlu ve mahallelerinde gösteriler yapacağını aktaran Baysan, şunları söyledi:

"6. Uluslararası Çocuk Festivali'ni, 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Festival kapsamında Seymen, Önerler ve Türkgücü Mahallelerimiz'de yurt dışından gelen grupların gösterileri yapılacak. 22 Nisan saat 16.00 tarihi belediye binasında sergi ziyareti yapılacak, kortej yürüyüşü Cumhuriyet Parkı'nda aynı gün tanıtım yapılacak."

Festivalde her gün çeşitli etkinlikler yapılacağını dile getiren Baysan, tüm vatandaşların etkinliklere davetli olduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti