Genel seçime doğru

AK Parti Kırklareli milletvekili adayları tanıtıldı

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 18.04.2015 11:24 GÜNCELLEME 18.04.2015 11:24

Babaeski ilçesinde, AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları düzenlenen törenle tanıtıldı.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları Hamdi Irmak, Volkan Göç, Aytaç Aksoy, İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Ali Gencal ve partililer katıldı.

Çiler, burada yaptığı konuşmada, parti olarak milletvekili seçimine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu hatırlatan Çiler, vatandaşı ve kaliteli hizmete odaklanarak çalışmalar yaptığını belirtti.

Ülkede AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterildiğini ifade eden Çiler, şöyle devam etti: "Partimizin kurulmasının ardından girdiği ilk seçimde büyük bir teveccüh ile tek başına iktidar oldu. Kısa sürede yaptığı hizmetler ile her alanda büyük başarılara imza attı. Partimizin her çalışmasında vatandaş ve kaliteli hizmet odak noktasıdır. Ayrıca dünya ülkeleri arasında Türkiye söz sahibi olmuştur. Girdiği her seçimden büyük farklar ile başarıyla çıkmıştır. Milletvekili seçimi de ülkemiz kaderi için önemlidir. Milletvekili adaylarımız da Kırklareli’ne hizmet etmek için bu yola çıktı. Kırklareli’nden üç milletvekili adayımızı meclise göndererek, ülkemiz için alınacak kararlar da ve yapılacak hizmetlerde söz sahibi olmalarını istiyoruz. Bu bağlamda vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, yerel yönetimlerimize büyük görevler düşüyor. İnanıyorum ki herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir.”

Daha sonra, milletvekili adayları Irmak, Göç ve Aksoy da birer konuşma yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı