Eski CHP Genel Başkanı Baykal:

"Bizimle bir araya gelen kadınlarımızın her birisi kimliklerini, inançlarını, köklerini, kökenlerini, mezheplerini, mesleklerini kısacası her şeyi aşarak iyi bir Türkiye için el ele vermesi gerektiğini anlamış olan insanlardır"

Eski CHP Genel Başkanı Baykal:
Eski CHP Genel Başkanı Baykal:
GİRİŞ 18.04.2015 14:14 GÜNCELLEME 18.04.2015 14:14

CHP Antalya Milletvekili ve eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Bizimle bir araya gelen kadınlarımızın her birisi kimliklerini, inançlarını, köklerini, kökenlerini, mezheplerini, mesleklerini kısacası her şeyi aşarak iyi bir Türkiye için el ele vermesi gerektiğini anlamış olan insanlardır" dedi.

Baykal, CHP Kepez İlçe Kadın Kolları tarafından Sine Düğün Salonu'nda düzenlenen CHP Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplantıyla partilerinin Kepez'deki seçim çalışmasını başlattıklarını ifade etti.

Kadınların böyle bir toplantıyı organize etmesinin büyük önem taşıdığını belirten Baykal, şunları kaydetti:

"Böyle bir coşkulu başlangıç çok güzel. Bugün bu salonda bir araya gelen kadın enerjisi, gücü, inancı, coşkusu Kepez'i, Antalya'yı, Türkiye'yi de değiştirmeye muktedirdir. Gücü yeter. Yeter ki bu gücün farkında olalım, güvenelim. Yolumuzu, inançla, kararlılıkla sürdürelim. Bu güzel başlangıç kadınlarımıza yakışıyor. Bizimle bir araya gelen kadınlarımızın her birisi kimliklerini, inançlarını, köklerini, kökenlerini, mezheplerini, mesleklerini kısacası her şeyi aşarak iyi bir Türkiye için el ele vermesi gerektiğini anlamış olan insanlardır. Bunu herkese anlatmamız lazım. Bunu anlattığımız zaman başarı kaçınılmazdır."

Baykal'ın konuşmasının ardından CHP Antalya milletvekillerinin tanıtımı yapıldı. Program sonunda partililer, Baykal ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir